Takip Et

SON DAKİKA

Söke Anadolu ve Yavuz Selim Anadolu Lisesi, çeyrek finalde

2 Aralık 2016, Cuma 11:51

     


MEB Lise Dengi Okullar Arası Basketbol Şampiyonası'nın ilk tur grup maçlarında Söke Anadolu Lisesi ile Yavuz Selim Anadolu Lisesi, grup şampiyonu olarak bir üst tura yükseldiler.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Liseler Arası Genç Erkek basketbol müsabakasında Söke-Didim-Ortaklar grubunda başbaşa geçen karşılaşmalar sonunda Söke Anadolu Lisesi, önce Ortaklar Fen Lisesi'ni, ardından Didim Anadolu Lisesi'ni, son maçında da Ege Anadolu Kolejini mağlup ederek çeyrek finale çıktı.

Söke TAYEM Spor Salonu'nda oynanan müsabakadan sonra Söke Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni İsmail Özkaya müsabakalar boyunca her zaman destekleri ile yanlarında hissettikleri Okul Müdürü Hakan Çevik'e, Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Doğru’ya ve okullarını basketbolda pilot okul yapan Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü Antrenörü Halil Şeyda'ya teşekkür etti.

YAVUZ SELİM ANADOLU LİSESİ DE ÇEYREK FİNALE YÜKSELDİ

Liseler Arası Gençler Basketbol Şampiyonası'nda Söke Merkez Grubu'nda mücadele eden, Antrenör Şükrü Çırak ve Nail Kaman yönetimindeki Yavuz Selim Anadolu Lisesi, önce Doğa Koleji'ni ardından da Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni yenerek çeyrek finale yükseldi.

MEB Liseler Arası Gençler Basketbol Şampiyonası'nda dörtlü grupta ikinci olan Ege Anadolu Koleji de çeyrek finale yükselen üçüncü takım oldu. (NECATİ MALDAR/DENGE AJANS)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler