Takip Et

SON DAKİKA

Türen projelerini açıkladı

2 Temmuz 2017, Pazar 15:39

     


Aydınspor 1923 Kulübü Başkan Adayı Hidayet Türen, yarın yapılacak kongre öncesi açıklama yaptı. Kurumsallaşmanın önünü açacak farklı bir yapı oluşturulacağını söyleyen Türen, "Her işin bir sorumlusu olacak. Herkes kendi işini yapacak" dedi.

Hidayet Türen başkanlığındaki Yönetim Kurulu'nun seçilmesi halinde, yapılacak olan projeler hazırlandı. Projeleri açıklayan Türen, Aydınspor 1923 sevgisini Didim'den Buharkent'e kadar yaymak istediklerini söyledi.

Öncelikle Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) devam edecen oyuncu ihtilaflarının sonuçlandırılacağını söyleyen Türen, "Anlaşma yoluna gidilerek ödeme planları oluşturulacak ve transferin önü açılacak. Hızlı bir şekilde teknik direktör ve ekibi ile anlaşarak mevcut oyunculardan kalması düşünülen isimlerle yeniden anlaşılarak kadro yapılanmasında eksik görülen yerlere takviye yapılacaktır. Sezon açılışı ile birlikte çalışmalara başlanılacak, yapılacak kamp sonrası kadro yeniden şekillendirilecek" dedi.

"TESİSLEŞME OLACAK"

Tesisleşme için şehre yakın mahallelerde arazi tahsisi talebini genel ve yerel yöneticilerden taleplerde bulunulacağını söyleyen Türen, "Öncelikle Profesyonel takım sonrada altyapılar için Avrupa standartlarında tesis yapımına başlanacak. Amacımız deneyimli ve birikimli eğiticilerimiz ile birlikte geleceğin Aydınspor 1923'ünü oluşturmak. Kulübün geleceğini garanti altına almak. Yetiştirici kulüp olmak istiyoruz. Kuracak olduğumuz altyapı sayesinde yetiştireceğimiz oyuncuların gelişmesi için pilot takımlar oluşturacağız. Alt liglerde pişecek olan genç oyuncularımızı ileride mutlaka gerek kendi takımımız gerekse kiralama yoluyla diğer takımlarda değerlendireceğiz" dedi.

"AYDINSPOR SEVGİSİNİ YAYACAĞIZ"

Aydınspor sevgisini tüm Aydın’a yaymak için Buharkent ten, Didim’e kadar spor okulları oluşturmayı hedeflediklerini söyleyen Türen, "Bu sayede kulübümüze hem oyuncu hem de bağlılık kazandıracağız. Tüm Aydın ilinin takımı olmak istiyoruz. Sadece Efeler ilçesinin takımı değiliz. Bunun ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" dedi.

"KALICI GELİRLER SAĞLAMAK İSTİYORUZ"

Kalıcı gelirler sağlamak amacıyla Adnan Menderes Stadyumu'nda yapılacak olan tadilatlar sonucunda ortaya çıkacak olan mağazaları Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile anlaşma yoluna gidilerek kulübe kaynak yaratmak amacıyla Aydınspor Store ve kafeler yapmayı planladıklarını açıklayan Türen, "Buralardan sabit gelir elde etmeyi düşünüyoruz. Yine Genlik Spor İl Müdürlüğü ile yapılacak olan protokol ile stat içinde localar ve kombine karta özel tribünler yapılacak. Stadımızın ışıklandırılması için proje hazırlatılarak gerekli girişimlere başlayacağız. Yine İl Müdürlüğü ile yapılan anlaşmalar sonucu Maraton tribünümüzün üstünü tamamıyla kapatarak açık tribün olayını bitireceğiz. Kulübümüze üye alımları belli sayıda olacak. Amacımız üye sayısını kademeli olarak 500 kişiye çıkarmak. Üye alırken kulübümüze fayda sağlayacak, nitelikli olmasına özellikle dikkat edeceğiz. Amacımız kulübümüze üye olmak için yarışan kişileri bulmak. Üyelerimizi camia ve basın önünde herkesin gözü önünde rozet takacağımızı belirtmek istiyorum.

"TÜZÜKTE DEĞİŞİKLİK YAPMAK İSTİYORUZ"

Ayrıca tüzükte değişiklik yaparak oy kullanabilme maddesini yenilemek istediklerini söyleyen Türen, "Burada amacımız yeni yapılan üyelerin hemen oy kullanmasını engellemek. Aksi taktirde her gelen yönetim kendi yandaşlarını getirerek kısa sürede menfaat yaratıyor. Kulübümüzün devamlılığını sağlamak adına böyle bir tüzük değişikliği yapmak gerekti. Seçim kazanıldığı takdirde tüm adaylar hep birlikte kulübümüzü kalkındırmak için elele vermeliyiz. Aydınspor 1923 değil kentimiz küme düşmüştür. Amacımız bu algıyı düzeltmektir. Bunun için hangi grup ve zümre olursa olsun beraber çalışmaya hazırız. Bütün çalışmalarımız şeffaf olacaktır. Kulübün üye sayısı, borcu, yatırımları, mevcutları maddi durumu, alt yapı ve üst yapı sonuçlarının değerlendirilmesi topluma açık olacaktır. Amacımız gizli saklı işler çevirmek değil kesinlikle taraftarımızla bütünleşmektir. Buradaki en önemli taahhüdümüz; kulüpte görevli hiç kimse, yönetim kurulu başkanı, üyeler, sportif direktör, kulüp çalışanları, futbolcusu, buradaki ayrıcalığı kullanıp kendisine, yakınlarına, çevresine bir çıkar sağlamayacağının taahhüdünü verir. Kulüple bağlantısı olan herkes ile danışmanlarımızın hazırlayacağı sözleşmeleri kamuoyu ile paylaşıp onların huzurunda imzalayacağımızı taahhüt ederiz" dedi.

BÜTÇE GELİR KALEMLERİNİ AÇIKLADI

Aydınspor 1923 bütçe gelir kalemlerini açıklayan Türen, stat gelirlerinin 1 milyon 340 bin TL, TFF'den 1 milyon 365 bin TL, forma reklamından 300 bin TL, 500 üyeden aidat olarak 125 bin TL, yönetim kurulundan 1 milyon 300 bin TL, iddia gelirlerinden 1 milyon 650 bin TL, konser ve organizasyon gelirlerinden 250 bin TL, altyapının kullandığı stattan pano ve reklamlardan 100 bin TL, toplamda 6 milyon 430 bin TL olduğunu açıkladı. (SPOR SERVİSİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler