Takip Et

SON DAKİKA

Aydınspor 1923'e icra şokunu Başkan Türen önledi

2 Haziran 2017, Cuma 16:43

     


Aydınspor 1923'ün eski başkanlarından Özgür Keskin'in kulübe icraya verdiği ancak yaklaşık 70 bin TL'lik borcun Kulüp Başkanı Hidayet Türen tarafından ödenmesiyle haczin durdurulduğu bildirildi.

Eski başkanlardan Şahin Kaya'nın görevi bırakma kararı sonrası yapılan kongrede 13 Ağustos 2014'de kulüp başkanlığına seçilen ve 13 Aralık 2014'de de istifa eden Özgür Keskin bu süre içinde yaptığı harcamalarda doğan yaklaşık 70 bin TL'için kulübü icraya verdi.

Kulübe gelen bir araç ve avukatlar futbolculara ait malzemeleri yükleyip götürmek istediği sırada olyaa Kulüp Başkanı Hidayet Türen el koydu. Avukatlarla uzun süre görüşen Türen, yaklaşık 70 bin TL olan borcu ödeyerek haciz işlemini durdurdu.

ÖZGÜR DÖNEMİNDE DE OTOBÜSE HACİZ KONMUŞTU

Öte yandan Özgür Keskin'in başkan olduğu dönemde bir önceki dönemin başkanı Süha Bayırlı tarafından 210 bin TL'ye alınan otobüs yüzünden kulübe icra gelmiş, Özgür Keskin yaptığı açıklamada, otobüsün kendileri için hayır değil şer olduğunu söyleyerek, "Bizim böyle bir zararı çekme gibi bir lüksümüz yok" demişti.  (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler