Takip Et

SON DAKİKA

Sökegücü, Trabzon Gençlik'ten Süper Amatör Lig bileti İstiyor

1 Aralık 2016, Perşembe 11:55

     


Bu sezon yakaladığı performansı ile sezon başından bu yana zirveye yerleşen Sökegücü, yarın Kuşadası deplasmanında lider Kuşadası Trabzon Gençlik ile oynayacağı derbi maçına hazır.

Kadrosunda Sökespor’un eski profesyonel futbolcularından Kemal Yardımcı, tecrübeli file bekçisi Ali Hıncal, amatör liglerin usta ayakları Kadir Yazgan ve Evren Gül gibi önemli isimleri barındıran Aydın Birinci Amatör Küme 4. Grup ekiplerinden Sökegücü, yarın Kuşadası TFF sahasında lider Trabzon Gençlik’e konuk olacak. Ligde liderin bir puan gerisinde olan mor beyazlılarda hedef, üç puanla dönerek Süper Amatör Lig heyecanı yaşamak olarak belirlendi.

Trabzon Gençlik maçının hazırlıklarını dün yapılan çift kale ile sürdüren Sökegücü'nde hafif sakatlıkları bulunan Berat, Sezer ve Yunus Emre, takımdan ayrı çalışırken Antrenör Haluk Akyaldız, “İlk yarıda savunma hatalarımız ve kendi kalemize attığımız gollerle evimizde rakibimize boyun eğmiştik. Şimdi hem rövanş hem de şampiyonluk heyecanı yaşama fırsatını değerlendirme arzusundayız” dedi. (NECATİ MALDAR/DENGE AJANS)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler