Takip Et

SON DAKİKA

Önce kovuldular sonra sürpriz yaptılar

1 Aralık 2016, Perşembe 19:00

     


Önümüzdeki ay Isparta'da düzenlenecek olan Üniversiteler arası Bayanlar Basketbol 2. Ligi'ne hazırlıklarını sürdüren Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) bayanlar basketbol takımında sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren ADÜ Bayanlar Basketbol Takımı, Sağlık Kültür Spor Salonu'nda geçtiğimiz günlerde idman öncesi ADÜ BESYO Doç. Dr ve takım Antrenörü Çağatay Dereceli'ye sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı. Takım kaptanı Yelda Sazlıgöl ve takım arkadaşları ile birlikte doğum günü pastasının mumlarını üfleyen Antrenör Çağatay Dereceli, 38'inci yaşını öğrencileri ile kutladı. Sürprizin bir parçası olarak antrenmana geç gidip hocalarını kızdıran bayan basketbolcular, sonrasında hocalarına doğum günü pastası ile birlikte sürpriz yapıp kendisini mutlu ettiler.

ANTRENMANA GEÇ KALINCA KOVULDULAR

Kaptan Yelda Sazlıgöl, takım arkadaşları ile birlikte aldıkları kararla sürpriz bir doğum günü kutlaması yapmaya karar verdiklerini söyleyerek, "Okulumuzun ve takımımızın en değerlisi olan antrenörümüz Çağatay Dereceli'ye bayan basketbol takımı olarak doğum günü sürprizi yapalım dedik. Uzun ve yorucu tempoyla devam eden hazırlıklarımıza küçük bir sürprizle ara verdik. Antrenmana bilerek geç kalıp antrenörümüzü önce kızdırdık. hatta geç kaldığımız için o anlık takımdan bile kovulduk, fakat sürprizi görünce antrenörümüz Çağatay Dereceli çok fazla mutlu oldu. Kendisini çok seviyoruz ve ona ikinci bir sürpriz olarak da şampiyonluk hediye etmek istiyoruz. Çalışmalarımız 10 Aralık'a kadar devam edecek. Hedeflerimiz büyük. Sayın Çağatay hocam ve ben takımımıza güveniyoruz. Üniversitemizi en güzel şekilde temsil edeceğimizi ve evimize kupayla döneceğimize inanıyoruz" dedi.

DERECELİ TEŞEKKÜR ETTİ

Oyuncuları tarafından bu güzel jest ile yeni yaşını kutlayan Antrenör Çağatay Dereceli, "Bu yıl güzel bir sürprizle doğum günümü kutladım. Oyuncularım bana güzel bir sürpriz yaptılar. İdmana geç kaldıkları için fazlasıyla sinirlenmiştim fakat ellerinde pastayla salona girdiklerinde sinirim yerini duygusallığa bıraktı. Değer görmek gurur verici ve bu karşılıklı. Oyuncularımı ben de seviyorum ve onlara güveniyorum. Şimdilik hazırlıklara devam ediyoruz. Az zamanımız kaldı. Yoğun tempoda çalışmalarımızın sonucunu en iyi şekilde almayı hedefliyoruz. Takımıma bu güzel jestlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sırada şampiyonluk kutlaması var. Hedeflerimiz her zaman olduğu gibi büyük" dedi. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler