Takip Et

SON DAKİKA

Naz-Naz'da Kocaeli hazırlıkları

1 Aralık 2016, Perşembe 17:27

     


Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, zirve mücadelesi veren Kocaeli Birlikspor ile deplasmanda karşılaşacak. Kocaeli maçının hazırlıklarını sürdüren Naz-Naz, yağmur-çamur demeden antrenmanlarına devam ediyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Pazartesi günü izinli olan Nazilli Belediyespor, salı ve çarşamba günü yaptığı antrenmanlarla hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem'in gözetiminde şiddetli yağışta bile antrenmanı sürdüren Siyah-Beyazlı ekip, 70 dakikalık antrenmanda, ısınma hareketleri, dayanıklılık çalışması ve 5'e 2 top kapma oyunu yaptıktan sonra son olarak çift kale taktiksel oyun ve streching ile antrenmanı tamamladılar.

Ertem, "Ofspor maçının zor geçeceği defalarca söyledim. Rakip bizden daha çok istedi ve maçı kazandı. Rakibin maçlarına baktığımızda mücadele ettiğini görebiliyorduk. Oyunculara defalarca anlatmama rağmen maçı kazanamadık. Rehavete kapıldılar ve maçı kaybettiler. Bunun bir telafisi yok. Artık çıkış yapmalıyız. Futbolcuları uyardım. Zirve mücadelesi veren Kocaeli maçı da zor geçecek, ancak biz orada kazanıp taraftarımızı güldüreceğiz" dedi.

KOCAELİ ZİRVE İÇİN OYNAYACAK

Konya Anadolu Selçukspor deplasmanından 3 puanla dönen Kocaeli Birlikspor, pazar günü Körfez Alparslan Türkeş Stadı’nda oynanacak olan Nazilli Belediyespor karşılaşmasının hazırlıkları başladı. 14 haftada 26 puan toplayarak zirve yarışına ortak olduğunu gösteren Kocaeli Birlik dün yenileme antrenmanıyla bu haftaki çalışmaların startını verdi. Kocaeli Birlikspor'da Mehmet Gürkan Öztürk forma giyemeyecek. Konya deplasmanına sarı kart cezası yüzünden götürülemeyen Umut Kaya ise forma şansı bulabilecek. Öte yandan Uğur Daşdemir, Uğur Işıkal, Turgay Gölbaşı ve Erdi Öner sarı kart sınırında bulunuyor.

AKYEL: NAZİLLİ ZOR MAÇ

Teknik Direktör Fatih Akyel, “Bu hafta da Nazilli Belediyespor’u ağırlayacağız. Onlar da kendi sahasında Ofspor’a yenildi. Bizim maça asılacaklardır. Zor bir maç olacak. Yine rakibimizi analiz edeceğiz. Ona göre oynayacağız. İyi bir takımız. Daha da iyi olacağız. İnşallah bu haftayı da 3 puanla kapatır, 3’te 3 yaparız” dedi. (ARİF YILMAZOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler