Takip Et

SON DAKİKA

Ertem net konuştu

1 Aralık 2016, Perşembe 13:24

     


Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Nazilli Belediyespor'da haftalık basın toplantısı yapıldı. Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem, Sportif Direktör Muzaffer Taşkın ve Genel Menajer Hakan Alıcık'ın katıldığı basın toplantısında, "Önemli bir maçı kaybettik" şeklinde yorum yapıldı.

Lig yolunda önemli bir maç kaybettik diyen Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem, "5 haftadır kaybetmeyen bir Nazilli Belediyespor, puan serisine devam ederken, kendi seyircimiz önünde ve lig sonuncusuna mağlup olmak bizim için üzüntülü oldu. Yara aldık ancak yıkılmayacağız. Bu tür mağlubiyetler her zaman olabilir ama bir daha yaşanmasını istemeyiz. Şimdi Kocaeli Birlik maçından galibiyet alıp, taraftarı güldürme zamanı" dedi.

ERTEM: YENİ YAPILANMA OLACAK

Beklentiler karşılanmaması nedeniyle bazı oyuncularla yollar ayrılacak diyen Ertem, "2 oyuncuyla yolları ayırdık. Geldiğimden beri futbolcuların performansına baktım. Başlanılan hedeften düşmeye kadar yaklaşan bir takımda, takıma faydalı olmayan oyuncularla yollarımızı devre arasında ayıracağız. 2 oyuncu gönderdik, daha da göndereceğiz. Bu kadro 50. yılda şampiyonluk diyerek kurulmuş ancak istenilen verilmiyor. Devre arasına kadar bakacağım. Katkı vermeyen futbolcular ile yolları ayıracağız. Bu takım değişecek ve daha fazla gelişim sağlayacak" dedi. (ARİF YILMAZOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler