Takip Et

SON DAKİKA

“Aydınspor’u futbolu bilenler yönetmeli”

1 Temmuz 2017, Cumartesi 09:00

     


Aydınspor’un süper ligde oynadığı dönemde kalesini koruyan 33 yıllık profesyonel futbolcu ve Aydın Masterlar Kulüp Başkanı Erdal Hanaylı, Aydınspor 1923’ün eski günlerine dönmesi için yönetimde mutlaka futbolun içinden gelen kişiler bulunması gerektiğini söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Geçtiğimiz sezon Ege Masterlar Ligi’nde grubunu ilk altı arasında tamamlayarak yeni sezonda kurulacak olan Masterlar Süper Ligi’nde mücadele etme hakkı kazanan Aydın Masterlar Başkanı Erdal Hanaylı, Aydınspor’un 3.lige düşmesinde sık sık teknik direktör değiştirilmesinin rol oynadığını söyledi. Aydınspor 1923’ün 3 Temmuz’da yapılacak seçimli genel kurulunu ve başkan adaylarını değerlendiren Erdal Hanaylı, yeni seçilecek yönetimin kendi menfaatleri için değil kulübün menfaatleri için çalışmaları gerektiğinin altını çizdi.

BAŞARININ SIRRI ŞEFFAFLIK

Aydınspor’un süper lige çıktığı dönemde başarının yönetimde şeffalık sayesinde sağlandığına dikkat çeken Hanaylı, “ Yeni seçilecek başkan ve yönetim, kulübü şeffaf yönetmeli. Kulübe kalıcı gelirler sağlamalı. Yeni yönetimde mutlaka futbolun içerisinden gelmiş birileri olmalı” sözleriyle göreve gelecek yeni yönetimden beklentilerini dile getirdi. Hanaylı, Aydınspor 1923’ün 3. Lige düşmesinde en önemli etkenin sezon içerisinde beş kez teknik direktör değiştirilmesi olduğunu söyledi. Hanaylı, Nazilli Belediyespor’u ise sistemli ve istikrarlı yönetiminden dolayı tebrik etti.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Aydın Masterlar takımı olarak geçen sezonu başarılı bir şekilde geride bıraktıklarını ifade eden Başkan Hanaylı, “ Sezon başında kötü sonuçlar aldık fakat sezonun ikinci yarısında toparlandık, art arda galibiyetler alarak sezonu altıncı sırada tamamladık ve yeni kurulacak olan Masterlar Süper Ligi’ne yükseldik” dedi.

Yeni sezonda hedeflerinin Masterler Süper ligi şampiyonluğunu olduğunu kaydeden Başkan Hanaylı, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Sümran Ünal’a ulaşım ve malzeme konusunda yardımları için teşekkür etti. (FİLİZ ÖZDEMİR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler