Takip Et

SON DAKİKA

AK Parti Germencik heyeti, Ankara'ya çıkarma yaptı

30 Kasım 2016, Çarşamba 12:57

     


AK Parti Germencik İlçe Teşkilatı, ilçeye kazandırılması istenilen iki projenin hayata geçirilmesi için Ankara’da birtakım temaslarda bulundu. AK Partililer daha sonra TBMM’de yapılan AK Parti grup toplantısına katıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Parti Germencik İlçe Başkanı Aydın Menekşe, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ünal, Gençlik Kolları Başkanı Muratcan Karabıyıkoğlu, yönetim kurulu ve meclis üyelerinin hazır bulunduğu ziyaret iki gün sürdü. AK Parti Germencik İlçe Başkanı Aydın Menekşe, Germencik’e yapılması istenilen Hükümet Konağı ile Çok Programlı Lise’nin şehir dışına taşınarak yerine tam teşekküllü ortaokul yapılması için Ankara’da bazı temaslarda bulunduklarını belirtti.

“YATIRIM GETİRMEK İÇİN SİYASET YAPIYORUZ”

Germencik’e yatırım getirmek için siyaset yaptıklarını kaydeden Başkan Menekşe, ziyaretle ilgili şu değerlendirmede bulundu: “İlçemize yapılmasını istediğimiz projeler vardı. Bakanlığımızın şehir içindeki liseleri, şehir dışına taşıması gibi bir projesi var. Bu projeden yararlanarak aynı zamanda fiziki anlamda yetersiz olan ilçemizdeki Germencik Çok Programlı Lisesi’nin şehir dışına alınmasını, yerine de bir ortaokul yapılmasını istedik. Germencik Hükümet Konağı’nı yıkarak yerine halkımızın kurumlar arası koşuşturmasını engellemek için çağımıza uygun, tüm kurumları içinde barındıran bir bina yapılmasını talep ettik. Ülkemizde bir geçiş dönemi var. Gerçekleştirebileceğimiz projelere öncelik vererek ilçemize kazandırmak istedik. Kaymakamlığımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, konuyla ilgili çalışmalarını yaptı. Projelerin 2017 Yatırım Programı'na alınması için resmi prosedürü başlatarak milletvekillerimizle görüş birliğine vardık. İlçemize yatırım getirmek için amacıyla siyaset yapıyoruz. İktidarımız güçlü. Seçimlere kadar iyi şeyler yaprak halkımızın karşısına daha güçlü çıkmak istiyoruz. Yerel yönetimde ilçede yokuz. Belediyecilik anlamında hizmet getirme şansımız yok ancak. İktidar aracılığıyla hizmet getirerek yerel yönetimi de kazanırsak elimiz daha da güçlenecek.”

Öte yandan partililer, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) 29 Kasım Salı günü yapılan grup toplantısına katıldı. Toplantı çıkışı partililer, Başbakan Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Betül Sayan ile bir araya geldi. (GÖKHAN DÜZYOL)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler