Takip Et

SON DAKİKA

Kuyucak çekişmeli olacak

30 Kasım 2015, Pazartesi 12:21

     


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuyucak İlçe Başkanlığı’nın 4 Aralık Cuma günü yapılacak olan kongresinde ilçe başkanlığı için 3 aday yarışacak.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

CHP Kuyucak İlçe Başkanlığı için şuana kadar mevcut Başkan Muzaffer Fikri Sevgi, Çobanisa Mahallesi Muhtarı Şehmuz Mızrak ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Uğur Doğanca adaylıklarını açıkladı. Çok çekişmeli geçmesi beklenen kongre için adaylığını açıklayan 3 aday da farklı projeler ortaya koydu.

SEVGİ: "ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Partisine hizmet etmeleri için aday olduğunu belirten Muzaffer Fikri Sevgi, şunları söyledi:

“2012 yılı 29 Eylül tarihinden beri ilçe başkanlığı yapıyorum. Bu gittiğimiz yolda önemli olan birlik beraberlik içerisinde buradan çıkıp partimizi yukarılara götürmek. Biz her zaman örgüt bilinciyle çalışıyoruz. Geçen seçimlerde partimizi Kuyucak’ta birinci parti yaptık. 7 Haziran’da Kuyucak genelinde birinci partiydik. 1 Kasım’da genel durum nasılsa Kuyucak’ta aynı yansıma yaşandı. Burada az bir oy artırmamıza rağmen ikinci parti olduk. Partimiz için elimizden gelen her şeyle çalışmaya devam ediyoruz. Takdir seçmen ve delegenindir. Delegenin verdiği karara saygıyla karşılarız. Ben değil örgüt diyoruz. Örgüt tüm gücün üstündedir. Örgütsüz güç güç değildir. Her aday kazanacak iddiasıyla ortaya çıkar önemli olan partimizin kazanmasıdır. Gençlerimizle partimize yeni bir ivme kazandırıp yol haritamızı 2019’a göre hazırlayacağız. Her iki arkadaşımıza da başarılar diliyoruz."

 

ŞEHMUZ: "ÜYE SAYIMIZI 2 BİN 500 YAPACAĞIZ"

Yerel yönetimler ve 1 Kasım seçimlerinde iyi bir sonuç alamadıklarını belirten Şehmuz Mızrak ise adaylığı ile ilgili şöyle dedi:

“1 Kasım’dan sonra umutsuzluğa kapılmak yerine bütün gücümüzle elimizi taşın altına sokmaya karar verdik. Eksiklerimizi, hedef ve politikalarımızı gözden geçirerek örgütümüzü güçlendirmek için aday oldum. Benim hedefimde parti içi kutuplaşma tamamen ortadan kalkacak. CHP varsa herkes için var prensibiyle hareket edilerek tüm partili ve partisiz arkadaşlar aynı çatı altında toplanacak. İlçe binamızı daha uygun bir yere alacağız. Sosyal imkanların hepsinin olduğu ayrıca mahalle ve ilçe halkımıza her konuda destek verecek bir yapıya kavuşturulacak. İlçemize bir seçim aracı alınarak sürekli kullanıma hazır şekilde toplantı, mahalle ziyaretleri gençlik ve kadın kollarımızın hizmetine sunulacak. Aydın Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışılarak ilçemizin ve mahallelerimizdeki eksikler süratli bir şekilde çözülecek. 1 yıl içerisinde partimizin her alanda güçlü ve örgütlü olması için üye sayımız 2500’e çıkarılacak. 2019’da yapılacak olan seçimler için 5 Aralık 2015 tarihinden itibaren çalışmalara başlayacağız. İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşu olan 5 Eylül tekrar kurtuluş şenlikleri olarak kutlanmaya devam edecek. Kuyucak’ta örgütlü mücadeleyi ön plana çıkarmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Bütün delegelerimizden destek bekliyorum."

DOĞANCA: "YENİDEN YAPILANMA İÇERİSİNE GİRECEĞİZ"

4 Aralık'tan sonra yeniden bir yapılanma içerisine gireceklerini belirten Uğur Doğanca, şöyle konuştu:

"İçinde bulunduğumuz süreci değerlendirdiğimizde hedefimiz, eksikliğini hissettiğimiz insan odaklı siyasetin, hoşgörünün, sevgi, saygı ve güvenin oluşturduğu bir örgüt yapısının yeniden inşa edilmesidir. Kişisel hesapların bir kenara konularak partimizi daha büyük başarı ve kazanımlara taşıyabilmek, parti içinde iktidar olmak değil, 2019 yılında yerelde ve ülkede partimizi iktidar yapmak önceliğimiz olacaktır. Kimseyi ötekileştirmeden tüm partililerimizi kucaklayan, sorumluluğu ve başarıyı paylaşan, çoğulcu katılımcı yönetim anlayışını oluşturmak, partimize yeni yüzleri ve gençlerimizi kazandırırken partimizde görev yapmış büyüklerimizin de birikim ve tecrübesiyle harmanlanmış dinamik bir örgüt yapısını oluşturabilmek için CHP Kuyucak ilçe başkanlığına aday oldum. CHP Kuyucak İlçe teşkilatı olarak ilçe merkezinde ki 8 mahallemizi, belediyelikleri kapanmış olan 5 mahallemiz ve köy statüsü kaldırılan 23 mahallemizde gerek kadın kolları, gerekse gençlik kollarımız olarak yeniden yapılanma içerisine girerek daha dinamik ve hareketli bir örgüt oluşturacağız. Bununla beraber üye sayımızı arttırmak en öncelikli görevlerimizden biri olacak. Gençlerimizin sorunlarıyla yakından ilgilenerek bunlarla ilgili çözüm yolları oluşturacağız. Partililerimizin doğrultusunda parti binamız her gün açık tutulacak. Partililerimizin ve vatandaşlarımızın isteklerini yerine getireceğiz. Parti çalışmalarımızla ilgili olarak tüm üyelerimize SMS ortamında bilgilendirme yapacağız. Birkaçını saymış olduğum projeleri gerçekleştirirken en büyük desteği partililerimizden alacağız. Hırsımızla, enerjimizle, bilgimizle, kültürümüzle, eğitimimizle, tecrübemizle, insanlarla olan ilişkimizle bu göre talibim.” (AZİZ ÖZDEN)







 
Son Eklenen Haberler