Takip Et

SON DAKİKA

İnci: Şehit aileleriyle irtibatımızı sıklaştıracağız

29 Kasım 2016, Salı 16:59

     


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Bayram İnci ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği’ne ziyarette bulundu. Ziyarette Dernek Başkanı İsmail Ece’den şehit aileleri ve gazilerin sorunlarını dinleyen CHP’li İnci, şehit ailelerine ziyaretlerini sıklaştıracaklarını söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

CHP olarak tüm şehit ve gazi ailelerinin yanlarında olduklarını ve önümüzdeki günlerde de şehit ailelerine ziyaretlerini sıklaştıracaklarını kaydeden CHP’li İnci, “Bu ülkede bayrak dalgalanıyor ve ezan okunuyorsa bunu evvela şehitlerimize ve sonra da gazilerimize borçluyuz. Tüm şehit ve gazilerimize minnettarız. Son zamanlarda partimizi terör örgütleriyle yan yana koymaya çalışıyorlar. CHP, özgürlükleri savunan bir partidir, hiçbir terör örgütüyle yan yana getirilemez” dedi.

“ŞEHİTLERİMİZİN AYRIŞTIRILMASINA KARŞIYIZ”

Aynı zamanda Kıbrıs gazisi olan Aydın Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Ece, ziyaretten ötürü CHP’li İnci ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiği konuşmasında, “Bu ziyareti daha önce bekliyorduk. Şu da var ki dernek olarak bünyemizde her siyasi görüşten üyelerimiz mevcut. Şehit aileleri ile gazilerimizin sorunlarına ilişkin türlü siyasilerimiz vesilesiyle çözüm arayışlarımız devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerine birtakım çözüm bekleyen sorunlarımızı aktardık. Sizlerin de desteklerinizi bekliyoruz. Ayrıca son zamanlarda şehitlerimizin ve gazilerimizin de ayrıştırılmasına karşı olduğumuzu belirtmek isterim. Şehitlerimizin, 15 Temmuz şehidi, Güneydoğu şehidi, Kıbrıs gazisi, Kore gazisi ya da Kıbrıs şehidi gibi tanımlarla ayrıştırılmasından son derece rahatsızız” diye konuştu.

Yarım saat süren ziyaret çerçevesinde Dernek Başkanı Ece’den sorunlarını dinleyen İnci, vatanın ve milletin müdafaası uğruna canını veren şehitlerin ayrıştırılmasından kendilerinin de rahatsızlık duyduğunu belirterek, şehit aileleri ve gazilerin her daim yanlarında olduklarını, ilerleyen süreçte şehit aileleriyle irtibatlarını daha da sıklaştıracaklarını söyledi. (MURAT TAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler