Takip Et

SON DAKİKA

Şahin güven tazeledi

29 Kasım 2015, Pazar 18:18

     


Cumhuriyet Halk Partisi'nin tek liste ile gidilen Çine İlçe Olağan Genel Kurulu'nda, mevcut Başkan Tayfun Şahin, güven tazeledi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Çine Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşen kongreye, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Eski CHP Aydın Milletvekili ve Aydınspor 1923 Kulübü Başkanı Mehmet Fatih Atay, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Soner Kaplan, Çine Esnaf ve Sanatkârlar odası Başkanı Metin Uyar, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefaller Kooperatifi Başkanı Celal Özden, Çine Ziraat Odası Başkan Vekili Mehmet Bal, Çine Ziraat Odası Meclis Başkanı Salih Gökbel, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve partililer katıldı. 

Kongrenin Divan Başkanlığını Mehmet Fatih Atay, katip üyeliklerini Seyhan Gültekin ve İlhan İri yaptı. Kongrede görüşülen gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi. Tek liste ile gidilen seçimde 224 delegenin 159'u oy kullandı. 5 oyun geçersiz sayıldığı seçimde, 154 delegenin oyunu alan mevcut Başkan Tayfun Şahin, güven tazeledi. 

YENİ YÖNETİM
Tayfun Şahin başkanlığındaki CHP Çine İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: İsmail Akdam, Ayşe Aşkar, Celal Bal, Olgun Balcı, Halil Çoban, Solmaz Ece, Mustafa Furunkoyak, Feridun İçli, Mustafa İğci, Mehmet Kaya, Sibel Ok, Hüdaverdi Önel, Şengül Pak, Halil İbrahim Sevgen, Mehmet Tekkaya, Önder Tırabuz.

“HEDEF 20 BİN OY”
Kongrede konuşan CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, “Çine’de en uzun bir yönetim kurulu çalışması yaptık. 2012 yılında göreve geldik. Yaklaşık 3,5 yıldır birlik ve beraberlik içinde çalışan bir yönetim kurulumuz vardı. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Başarımızın altında birlik ve beraberliğimiz yatıyordu. Bu seçimde parti meclisimizin kararı neticesiyle yönetim kurulu sayımızı 17’ye çıktı. Çünkü mahalle sayımız çoğaldı. Hizmet için yönetim kurulu sayısına ihtiyacımız vardı. Bu gün göreve gelecek olan ekip, önümüzdeki dönem başarılı çalışmaları imza atan bir yönetim olacak. CHP, Türkiye’de Cumhuriyetinin teminatı ve sigortasıdır. Bu anlayışla çalışmalarımızı devam edeceğiz ve 2014 yılında aldığımız rekor oyu 2019 yılında 20 binin üzerine çıkaracağız” dedi. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler