Takip Et

SON DAKİKA

Karacasu CHP'de Çumralı yine rakipsiz

29 Kasım 2015, Pazar 16:54

     


Cumhuriyet Halk Partisi Karacasu ilçe Başkanlığı görevini 6 dönem sürdüren Cengiz Çumralı, güven tazeledi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

CHP Karacasu İlçe Başkanlığı'nın 11. Olağan Kongresi, Karacasu Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Kongreye, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, CHP Bozdoğan İlçe Başkanı Hasan Karayer, CHP Karacasu İlçe Başkanı Cengiz Çumralı, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Karacasu İlçe Gençlik ve Kadın Kolu Başkanları, Kuyucak Belediyesi Eski Başkanı Ali Ulvi Akoğlu, delegeler ve partililer katıldı.

Kongrede konuşan Karacasu İlçe Başkanı Cengiz Çumralı, "Bugüne kadar girdiğimiz bütün seçimlerde oyumuzu sürekli artırdık. Son yapılan 1 Kasım Seçimlerinde, CHP'nin Karacasu'daki oy oranını yüzde 44'e ulaştırdık. Bundan sonra ben değil de biz olarak hareket ettiğimiz sürece başarımızın devamı gelecektir" dedi.

Kongrede oy birliği ile divan başkanlığına seçilen CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, AK Parti faşizminden kurtulmanın tek yolun CHP olduğunu ve bunun içinde sürekli sahalarda olmak gerektiğini vurguladı. Karacasu İlçe Başkanlığının 2012'den buyana yürüttüğü faaliyetler ve bilançolar görüşülerek oylandı.

Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Karacasu'da CHP'nin başarısını katkı sunan tüm partililere teşekkür etti.

YENİ YÖNETİM

Kongre'de Başkan Cengiz Çumralı'ya başka rakip çıkmayınca, 52 delegenin oyuyla Başkan Çumralı 7. dönem için güven tazeledi. Cengiz Çumralı'nın Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Ali Akar, Ayhan Altınöz, Raşit Çoban, Lütfi Coşan, Mustafa Durmaz, Güven Gencay, Zeynep Güvendi, Hüseyin Kunak, Sevgi Kulcu Öncü, Yücel Özefe, Süleyman Tekin ve Esin Yeni. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler