Takip Et

SON DAKİKA

CHP Didim'de Karataş, yeniden aday olduğunu açıkladı

29 Kasım 2015, Pazar 10:00

     


CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, 5 Aralık'ta yapılacak olan ilçe kongresinde başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

CHP Didim İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu, CHP'li Didim Belediye Meclisi üyeleri, ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. Toplantıda konuşan CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, 5 Aralık Cumartesi günü yapılacak olan CHP Didim İlçe Kongresi’nde ilçe başkanlığı için tekrar aday olarak yarışta yerini alacağını belirtti. Karataş, gazeteciler Can Dündar ile Erdem Gül'ün haksız yere tutuklandığını ileri sürerek, sürdürülen mücadelenin yanında olacaklarını ve bunun hesabının bir gün verileceğini söyledi.

Geçen hafta delege seçimlerinin büyük bir demokrasi şöleni içerisinde 2 bin 100 üyenin katılımıyla yapıldığını ifade eden CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, sözlerini şöyle sürdürdü:

‘’Önümüzdeki hafta kongremiz var. Arkasından il kongresi, daha sonra ise büyük kurultayımız gerçekleşecek. Bizler 16 Mart 2014 tarihinden bu yana görev yapıyoruz. Yerel seçimlerde CHP'nin bayrağını Didim Belediyesi burçlarından indirmedik. 2 genel seçim ve 1 cumhurbaşkanlığı seçimi geçirdik. Örgüt olarak bu seçimlerde üzerimize düşeni yaptık. Genel seçimlerde oyumuzu 20 binin üzerine çıkardık. 2 bin 600 olan üye sayımızı 4 bin 500'lere taşıdık. İlçe kongresinde arkadaşlarımla birlikte yeniden adayım. Birlik ve beraberlik içerisinde, güçlü bir şekilde kongremizi gerçekleştireceğimizi düşünüyorum. 5 Aralık'taki kongrede yeniden ilçe başkanlığına adayım."

Karataş, konuşmasında parti üyesi bir kadının geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybettiğini bildirerek, üzüntüsünü dile getirdi. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler