Takip Et

SON DAKİKA

Öcalan’ı sorgulayan komutan Söke’ye geliyor

29 Ocak 2015, Perşembe 17:05

     


Abdullah Öcalan’ı sorgulayan komutan olarak adını duyuran, İşçi Partisi’nin Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur, Pazar günü Sökeliler ile buluşacak.

Terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’ı Türkiye’ye geldikten sonra sorgulayan komutan olarak adını duyuran ve bu yönü ile bazı kesimlerde ‘efsane komutan’ olarak da anılan bir isim olan Hasan Atilla Uğur, Sökeliler ile buluşacak.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nden emekli olduktan sonra İşçi Partisi (İP) saflarında mücadeleye katılan Hasan Atilla Uğur, sonraki süreçte İşçi Partisi’nin Genel Başkan Yardımcısı oldu. İşçi Partisi Söke İlçe Başkanlığı’nın daveti üzerine Söke’ye gelecek olan Hasan Atilla Uğur, ”Bölücü Teröre Karşı Çözüm” başlığıyla bir konferans verecek.

Hasan Atilla Uğur’un Haymanalı Düğün Salonu’nda 1 Şubat Pazar günü saat 13.00-16.00 arası Sökeliler ile bir araya geleceğini belirten İP Söke İlçe Başkanı Ramazan Çatık, “Bu konferansı hemşerilerimizin mutlaka takip etmelerini diliyorum. Türkiye’nin içinde bulunduğu bugünkü açmazı ve bu karanlık günlerden çıkış yolunu bizlere anlatacak değerli komutanımızı ve Genel Başkan Yardımcımızı sizlerle buluşturmaktan gurur duyuyoruz’’ dedi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler