Takip Et

SON DAKİKA

CHP Söke, mahallelerde seçim çalışmalarına başladı

29 Ocak 2015, Perşembe 15:09

     


CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz, Söke’de mahalleye dönüşen belde ve köylerde yaklaşan genel seçimler öncesi ziyaret turu başlattıklarını söyledi.

CHP İl Başkanlığı nezdinde 15 gün önce Ankara’ya gerçekleştirilen ziyarette CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bizzat görüştüklerini bildiren CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz, “Aydın’da ön seçim olursa 4 milletvekili çıkaracak olduğumuzu Genel Başkanımıza ilettik. Kendisine çok zorunlu olmadıkça kontenjan istemediğimizi söyledik” dedi.

“Aydın’da ön seçim olacak”

“CHP İl Teşkilatı’nın belirlediği çalışma programı doğrultusunda mahallelerimizdeki vatandaşlarımızı ziyaret ettik” diyen Başkan Gündüz, “Aydın Büyükşehir ve Söke Belediyesi ile ilgili talep ve sıkıntıları not aldık. Şubat sonuna kadar Genel Merkez seçim takvimi ile ilgili açıklama yapacak. Aydın’da bütün üyelerin katılımıyla ön seçim olacağına inancımız tamdır” diye konuştu.

“Levent Tuncel nabız yokluyor”

Aydın’da merkez sağın ağırlığı olduğunu ancak merkez sağı temsil eden parti olmayışının CHP’nin lehine olduğunu ifade eden Hüseyin Gündüz, “CHP merkez sağı temsil eden kişilerin de ön planda olmasını ve tüm toplumu kucaklamak istiyor. Söke’deki çalışmalarımıza başladık. Şu ana kadar Söke’de resmen başvurmuş milletvekili aday adayımız yok. Ancak 30 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Söke Belediye Başkanı Aday Adayı olan Levent Tuncel’in adı geçiyor. Kendisi nabız yokluyor. Şu da var ki Aydın’da toplamda yaklaşık 25 tane aday adayı olacağını düşünüyorum” dedi. (MURAT TAN)







 
Son Eklenen Haberler