Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Atabay, Akbük'te partililerle buluştu

29 Ocak 2015, Perşembe 14:04

     


Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, Didim Belediye Meclisi Üyesi Sevinç Karataş ve CHP Didim İlçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Didim'e bağlı Akbük Mahallesi'nde yaşayan partililerle buluştu.

CHP Akbük Mahalle Temsilciliği'nde gerçekleşen toplantıya çok sayıda Akbüklü vatandaş katıldı. Toplantıda konuşan CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, Akbük'ün sorunlarına değindi. İlçe yönetiminin her konuda Akbük halkının arkasında olduğunu belirten Karataş, birlik ve beraberlik çağrısı yaparak, katılan herkese teşekkür etti.

CHP Akbük Mahalle Temsilcisi Gülşen Şimşek'in ev sahipliğini üstlendiği toplantıda Akbük'ün sorunları masaya yatırıldı. Şimşek, maddeler halinde tespit edilen problemleri Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'a aktararak çözümü yönünde beklentilerini dile getirdi.

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay Akbük'e gelerek incelemelerde bulunduğunu belirterek, "Şuanda devam eden kanalizasyon çalışmaları sonucu yağmurunda etkisiyle yollar bozulmuş durumda. Havanın düzelmesini bekliyoruz. İlk fırsatta yollar dolgu malzemesiyle takviye edilerek, su birikimini ve çamur olayını engellemeye çalışacağız" dedi. Akbük'teki mevcut pazar yerini koruyacaklarını, ancak pazar yeri içerisinde yer alan belediye araçları için kullanılan bakım garajını başka yere taşıyacaklarını bildiren Belediye Başkanı Deniz Atabay, "Bu çalışma, pazar yerinde büyük bir rahatlama sağlayacak. Şehir içi ulaşım içinde büyükşehir nezdinde girişimler yaparak, konuya dikkat çekeceğiz. Yaz aylarında vidanjör sıkıntımız olacağını düşünerek, şimdiden taleplerimiz oldu. Ayrıca Akbük arıtması konusunda yine girişimlerimiz var. Programa aldırdık, mevcut ünitelere iki adet ünite daha ekleterek rahat çalışmasını sağlayacağız" diye konuştu.

DİDİM VE AKBÜK'TEN AYDIN'A BAĞLANTILI BELEDİYE OTOBÜSLERİ DEVREYE GİRECEK"

Başkan Atabay, Gülkent Sitesi önünde tekne bakımı yapılan yerle ilgili şikayetleri değerlendirdiklerini ve ilgili önlemi alacaklarını söyledi. Feribotla ilgili olarak Akbük'te yanaşma için iskele yeri bulmakta zorlandıklarını ve bununla ilgili çalışmaların çok yönlü olarak devam ettiğini dile getiren Deniz Atabay, "Yine yakın zamanda Didim ve Akbük'ten Aydın'a bağlantılı belediye halk otobüsleri devreye girecek. Onun da çalışmaları sürüyor. Geçen yıl çok fazla ilgilenemedik ama bu yıl her kültürel olayımızda Akbük'te programlarımızda fazlasıyla yer alacak. Bundan böylede bu tür toplantıları daha sık yapacağız" ifadesini kullandı.

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantı yaklaşık üç saat sürdü. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler