Takip Et

SON DAKİKA

Günaydın’dan CHP’ye tepki, MHP’ye tebrik

28 Kasım 2016, Pazartesi 07:45

     


AK Parti İncirliova İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği İlçe Danışma Kurulu Toplantısı'nda konuşan AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Kazım Günaydın, Türkiye'nin içinde bulunduğu süreci değerlendirirken, verdiği örneklerle CHP’ye tepki gösterdi, MHP'yi tebrik etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Parti İncirliova İlçe Binası'nda gerçekleşen toplantıya partililer yoğun ilgi gösterdi. Partisinin ilçedeki çalışmalarını anlatan İlçe Başkanı Kazım Günaydın, Türkiye gündemine ilişkin de değerlendirmelerde bulundu. AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz'ün meclis çalışmalarının uzaması nedeniyle toplantıya katılamadığını belirten AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Kazım Günaydın, "Türkiye şuanda kıskaca alınmak isteniyor. Ülkemiz 2023 hedefine emin adımlarla girecek ve dünyadaki yerini alacak. Osmanlı'nın çökmesiyle birlikte kaybettiğimiz liderliği yeniden alacağız. Bugün CHP'nin yalpalarını her birimiz görüyoruz. Buna nazaran MHP'ye ve MHP'nin lideri Devlet Bahçeli’ye teşekkür ediyoruz" dedi.

"Hükümetin yanlış yaptığı taktirde hep beraber eleştirelim" diyen Günaydın, şöyle konuştu: "Siyasi partileri halkımız seçti. Onların bizi eleştirmesine saygı duyuyoruz. Ama bizim düşmanlarımızla beraber olan hiçbir siyasi unsuru ve partiyi tasvip etmiyoruz, bunu kınıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Atatürk'e bağlı, Atatürk’ün kurduğu bir partidir. Atatürk; bayrağını, ülkesini ve toprağını seviyordu. Atatürk milli mücadelede başkomutan olarak bu ülkenin kazanılmasında meydan okumuş ve Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmuştur. Ülkemizin birliğe ihtiyacı olduğu dönemde CHP, bizim düşmanlarımızla beraber oluyor. Bunlardan kendilerine çeki düzen vermelerini istiyoruz."

AK Parti'nin hatalarının da söylenmesini isteyen Başkan Günaydın, sözlerini şöyle sürdürdü: "Konu; devlet, bayrak, vatan ve milletse dik duralım. AK Parti iki yıl çözüm süreci imkanı verdi. Önce barış güvercini uçurdu, zeytin dalını uzattı. Devlet bu durum karşısında başkaldıranlara demirden balyoz yumruğunu göstererek hangi terör örgütü varsa tepesine iniyor.”

Günaydın'ın konuşmasının ardından söz alan AK Parti Aydın İl Teşkilatı Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Oğuz Kendirlioğlu, AK Partili kadınların toplantıya yoğun ilgisini memnuniyetle karşıladı ve çalışmalarında başarı diledi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kale de çalışmalarını katılımcılarla paylaştı. (GÖKHAN DÜZYOL)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler