Takip Et

SON DAKİKA

CHP İncirliova Teşkilatı bir yılını değerlendirdi

28 Kasım 2016, Pazartesi 14:13

     


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova Teşkilatı, bir yıllık görev süresini doldurması münasebetiyle etkinlik düzenledi. ‘Dolu Dolu 1 Yıl’ etkinliğinde konuşan CHP İncirliova İlçe Başkanı Osman Gökmen, “2014 yerel seçimlerinde ucu ucuna kaybettiğimiz belediyemizi geri alıp İncirliova’yı CHP’nin kalesi yapacağız” dedi.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yıldız Kenter Şükran Güngör Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe; CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, İl Disiplin Kurulu Başkanı Akan Evren, ilçe başkanları, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

Bir yıl önce yapılan kongre sonucu göreve geldiğini ve CHP bayrağını gururla taşıdığını ifade eden CHP İncirliova İlçe Başkanı Osman Gökmen, “Geçen süre zarfında yönetim kurulumuz, gençlik ve kadın kollarımız ile beraber 7 merkez mahallemizde ve merkez dışında kalan 17 uzak mahallemizde 200’ün üzerinde faaliyet gerçekleştirdik. Şu an arkamdaki slaytta, yaptığımız çalışmaların bazılarını görüyorsunuz. Kapı kapı, köy köy, ev ev dolaşarak sandık çalışmasının altyapısını ördük. Acarlar’dan Arpaderesi’ne, Erbeyli’den Gerenkova’ya partimizin politikalarını anlattık, genel başkanımızın söylemlerini aktardık. Sizlerin huzurunda yönetim kurulunda bulunan, gençlik ve kadın kollarımızda yer alan tüm yöneticilerime bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

“SOKAKLARI VE ALANLARI BOŞ BIRAKMAYACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin ülke kurmuş, savaş yönetmiş, devrim gerçekleştirmiş 93 yıllık ulu bir çınar olduğunu söyleyen Gökmen, “Biz görev süremiz içerisinde bu çınarın gölgesine; 410 yeni filiz, yeni üye kazandırdık. Partiye kazandırdığımız arkadaşlarımızın yarısından fazlası aktif olarak çalışmalarımıza katılıyor. Canla başla çalışıyoruz. Çalışmaya devam edeceğiz. Hedefimiz; her türlü seçime hazırlıklı, diri bir örgüt yapısı. Ülkemiz fikri olarak, yönetim biçimi olarak işgal altında. Bu cendereden ancak ve ancak sokaklarda, köylerde örgütlenerek çıkabiliriz. Başkanlık hayalleriyle bir diktatörlük dayatması içerisinde olan AKP’ye karşı mücadelemizi her alanda göstermeliyiz. İlçe örgütü olarak 22 Kasım’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin önündeydik. Orada gördük ki halk isterse, kamuoyu desteğini alırsa örgütlü mücadele sonuç alıyor. Başka bir Türkiye yok. Başka bir Aydın yok. Başka bir İncirliova yok. Sokakları, alanları boş bırakmayacağız” diye konuştu.

İLÇE BİNASI VE PARTİ ARACI

CHP'nin Türkiye’nin sigortası ve çimentosu olduğunu vurgulayan Başkan Gökmen sözlerini şöyle tamamladı; “CHP varsa, umut vardır. O nedenle ben geleceğe bir nebze de olsa umutla bakıyorum. Geleceği inşa edecek kadrolar Cumhuriyet Halk Partisi’nde var. Dürüst ve onurlu yaşamayı erdem olarak gören ve bunu uygulayan bir liderimiz var. İnşallah parti genel merkezimizin, il başkanlığımızın ve partililerimizin desteği ile mülkü bize ait olan ilçe binamızı 2017’de almış olacağız. Aynı zamanlama içerisinde örgütümüze bir parti aracı kazandırmayı hedefliyoruz. Bunları hep birlikte umut ediyorum başaracağız. 2014 yerel seçimlerinde ucu ucuna kaybettiğimiz belediyemizi geri almaya çok ihtiyacımız var. Biz kendimize hedef koyduk. İncirliova’yı CHP’nin kalesi yapacağız. Sizlerin huzurunda söz veriyorum başaracağız.”

“İÇİMİZDEKİ YARIŞLARI BİR KENARA BIRAKALIM”

Ülkenin çok zor günlerden geçtiğini ifade eden CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci de, “Biliyorsunuz 2002’de iktidara gelmiş, ülkenin tüm kurum ve kuruluşlarıyla dokusunu bozan, tek adam diktasına doğru giden, hedef 2023 diyerek Cumhuriyet ve onun niteliklerini dönüştürmeye çalışan bir iktidarla mücadele etmekteyiz. 15 Temmuz 2016 darbe kalkışmasını fırsat bilip olağanüstü hal ilan ederek, kanun hükmünde kararnamelerle kendi devletini oluşturmaya çalışan, yargıyı güdümü altına almış, Cumhuriyet'imizin ve devletimizin teminatı olan ordumuzu darmadağın eden ve üniversitelere diz çöktüren bir iktidarla karşı karşıyayız. Böyle bir süreçte bizler kendi içimizdeki görev paylaşımlarındaki yarışmaları bir kenara bırakarak görev alamayan arkadaşların 'Kaybettim' kaygılarından kurtulup 'Ben var olan yönetime nasıl katkıda bulunabilirim' demesi lazım. Ufak tefek ayrıntıları hep birlikte bir kenara bırakacağız. Çünkü söz konusu vatandır, gerisi de teferruattır. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan kolay yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, önce haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini, daha sonrada istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.’ Biz de hürriyetimizi, haysiyetimizi, istiklal ve istikbalimizi korumak için hep birlikte daha çok çalışacağız. Aydın’da daha çok efor sarf ederek milletvekili sayımızı en az 5 yapacağız. Büyükşehir ve 9 ilçedeki iktidarımızı devam ettirerek belediye sayımızı 17’ye çıkarmayı hedefliyoruz. Hepinize güvencim sonsuz” dedi.

Konuşmaların ardından program CHP İncirliova Teşkilatı’nın yaptığı etkinliklerin slayt gösterisiyle devam ederken, tiyatro-meddah oyuncusu Mehmet Esen’in Stand Up gösterisi ile son buldu. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler