Takip Et

SON DAKİKA

AK Gençler’in mahalle başkanları belgelerine kavuştu

28 Kasım 2016, Pazartesi 16:00

     


AK Parti’nin Aydın’da pilot bölge seçtiği İncirliova’da, Gençlik Kolları mahalle başkanları belgelerine kavuştu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Parti İncirliova İlçe Gençlik Kolları’nın 28 mahallede görevlendirdiği mahalle başkanları, gerçekleştirilen toplantının ardından belgelerine kavuştu. Gençlere belgelerini teslim eden AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız, İncirliova’da gençlik yapılanmasının hızla yayıldığını kaydederek, “Mahalle başkanlığı konusunda pilot bölge seçtiğimiz, gençlikte hızlı bir yapılanmayı gördüğümüz İncirliova’da, AK Gençliği'ni ziyaret ederek mahalle başkanlarımızın atama belgelerini teslim ettik. Mahalle başkanlarımız, partimizin kılcal damarları, elimiz, kolumuz ve gözümüzdür. Mahalle yönetimlerimiz ile birlikte daha hızlı ve koordineli çalışarak 2019 seçimlerine iri ve diri şekilde hazırlanacak, daha güçlü yarınlara adım atacağız” dedi.

AK Parti İncirliova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Sarıoğlu ise, “İncirliova’da mahalle başkanlarımızın tamamının ataması yapıldı. Bundan sonra mahallelerimizdeki genç kardeşlerimize ulaşarak onlara davamızın vizyon ve misyonunu anlatacağız. Mahalle başkanlarımızın bizlere sunduğu projeleri ve istekleri elimizden geldiğince yapacağız. Aydın’da ilk olarak İncirliova Gençlik Kolları mahalle başkanlarına belgelerinin verilmesi, bizleri ayrıca gururlandırdı. Toplantımıza katılan tüm mahalle başkanlarımıza yeni görevlerinde başarı dilerim” dedi.

AK Parti İncirliova ilçe binasında gerçekleştirilen törene; AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız, İl Teşkilat Başkanı Güven Subaşı, Bölge Koordinatörü Hüsnü Altındiş ile partililer katıldı. (GÖKHAN DÜZYOL)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler