Takip Et

SON DAKİKA

"Kötü komşu mülk sahibi yaparmış"

28 Kasım 2015, Cumartesi 09:37

     


Buharkent MHP İlçe Başkanı Yusuf Vural, “İnlerine gireceğiz ve yuvalarını dağıtacağız, yaygarası yapan AK Partili Belediye sayesinde, partimize 150 metrekarelik yeni bir ilçe binası satın aldık” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Buharkent İlçe Başkanı Yusuf Vural, Buharkent Belediyesi’ne ait olan ilçe teşkilatı binasından çıkartıldıklarını ve yeni kiraladıkları dairenin de aynı zihniyet tarafından satın alınmaya çalışıldığını, fakat buna müsaade etmeden MHP yönetim Kurulu toplanarak daireyi kendilerinin satın aldığını ifade etti.

“SATIN ALMAYA KALKTI”

Buharkent Belediyesi’ne ait olan ve yıllardır MHP İlçe Teşkilatı binası olarak kullanılan dairenin boşaltılmaları çağrısının geldiğini söyleyen MHP İlçe Başkanı Vural, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizim kullandığımız binanın, Buharkent Meslek Yüksek Okuluna (MYO) ait kız yurdu yapılmak istendiği gerekçesiyle boşaltmamız istendi. Araya seçim çalışmaları girince biz taşınma işlemini ertelemiştik. Belediye Başkanı, Kaymakamlığa gidip bizim tahliye edilmemizi talep etmiş. Bizde mevcut binamızın karşısında bulunan ve daha önce bir vakıf tarafından kullanılan boş daireyi kiraladık. Partimizin meclis üyesiyken daha önce istifa eden Hasan Kührem, son seçimlerde listede yer vermediğimiz için Belediye Başkanı Mehmet Erol ile hareket ederek, yeni kiraladığımız daireyi satın almaya kalktı. Biz de 3 aydır bütün tadilatını yaptığımız dairenin öncelik hakkı bizde olduğunu belirterek ve onların verdiği fiyatın fazlasını vererek bu daireyi satın aldık. Çatısı akan ve tren vagonu şeklinde bir yerden kurtulup, sayelerinde 150 metrekarelik ve bütün başkanlıkların ayrı odası olan bir dairenin sahibi olduk. ‘İnlerine gireceğiz ve yuvalarını dağıtacağız’ yaygarası yapanlara, bunu müsaade etmedik. Kötü komşu insana mülk sahibi yaparmış, bizde sayelerinde böylesi bir mülk sahibi olduk.”

“HAYIRLI OLSUN”

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol ise MHP İlçe Teşkilatının kullandığı alanı, MYO’na ait misafirhane yapmak istediklerini belirterek, “İlçemizde AK Parti ve CHP özel mülkiyette hizmet vermektedir. Bir siyasi partinin belediyeye ait mülkiyeti kullanması da ne kadar doğru olur? Bu kullanılan alan MHP’li Belediye Başkanı döneminde, düşük rakamlarla tutulmuş. Biz de buranın ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda kullanmak üzere boşaltılmasını istedik. Arkadaşların yeni yerleri hayırlı olsun” dedi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler