Takip Et

SON DAKİKA

Çakır: Şahin'e günaydın diyorum

28 Mayıs 2020, Perşembe 14:59

     


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin'e Eskiçine kavşağına yapılması düşünülen belediye seçim vaadi olan iş mekanlarını hatırlatarak, "Sayın Şahin'e günaydın diyorum. görünüşe bakılırsa Sayın Şahin 20 yıllık uykusundan uyanıp ilçemizin turizmin güzergahında olduğunu öğrenmiş" dedi.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır, Aydın-Muğla Karayolu içerisinde 35 kilometre boyunca Çine hattı mevcut olduğunu ifade ederken, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin'e Eskiçine kavşağına yapılması düşünülen belediye seçim vaadi olan iş mekanlarını hatırlattı. "Bu iş mekanlarının inşaatına artık sizin için geleneksel hale gelen seçime 6 ay kala tabela asarak mı başlayacaksınız" diye soran Başkan Çakır, "Öncelikle sayın Şahin'e Günaydın diyorum görünüşe bakılırsa sayın şahin 20 yıllık uykusundan uyanıp ilçemizin turizmin güzergahında olduğunu öğrenmiş. Aydın-Muğla Karayolu içerisinde ilçemizin yaklaşık 35 km boyunca hattı mevcuttur. Burada istediğiniz ekonomik katkı sağlayacak iş mekanları yapabilecekken üzülerek görüyorum ki herhalde elinizden tutan olmuş. Sözü gelmişken yaklaşık 1 aydır bahsetmiş olduğum seçim vadiniz olan 45 projenin birinden bugün bahsedeceğim. 45 projenizden biri, hiç ilave etmeden söylüyorum "Eskiçine kavşağındaki arazimize iş mekanları kuracağız" demiştiniz. Bu iş mekanlarının inşaatına artık sizin için geleneksel hale gelen seçime 6 ay kala tabela asarak mı başlayacaksınız. Gelelim kentsel dönüşüm mevzusuna Sayın Şahin kentsel dönüşümün nasıl yapılacağını görmek istiyorsa Türkiye'de sayısız örnekleri olan AK Belediyeciliklerden herhangi birine bakabilir, burada benim il veya ilçe ismini vermeme gerek yok. Ama tabi bunun için Sayın Şahin'in kafasını gömdüğü kumdan çıkartması gerekecektir" dedi.

 

"BEN KENDİSİNE YEMİN TEKLİF ETMEYECEĞİM"

Çine Orman İşletme Şefliği'nin müdürlüğe dönüştürüleceğini ve 23 Temmuz'da TOKİ evlerinin ihalesinin yapılacağını bildiren Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır, Sayın Şahin benden hükumet binası yapılmadan önce hangi kurum veya makamın belediye binasınında birlikte yapılmasının önerildiğine ilişkin benden belge istemiş. Ben buradan bir hukukçu olarak söylüyorum hukukta tek delil belge değildir ikrar da bir delildir. İlçemiz belediye başkanı ilçemiz belediye meclis toplantısında kendisi bu durumu ikrar etmiştir. Belediye başkanı demek Şehrül Emin demektir. Eğer biz belediye başkanının sözüne güvenmeyecek isek kime güveneceğiz yada sorumu değiştiriyorum Sayın Şahin'e göre herhangi bir belgenin ispatı belediye başkanının sözünden daha mı güvenilirdir. Sayın Şahin'e ayrıca şunu da söylüyorum ki hukuktaki en önemli delillerden diğeri de yemindir. Ama merak etmesin ben kendisine yemin teklif etmeyeceğim. Sayın Şahin orman işletme şefliğinden bahsetmişken şunu da belirteyim ki Çine'mize daha iyi hizmet etmek için yakın zamanda Çine Orman İşletme Şefliğini Çine Orman İşletme Müdürlüğüne dönüştürme çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Bu müjdemin yanında değerli Çineli vatandaşlarımıza bir müjdeyi daha buradan ilan ediyorum. Sayın KİT Komisyonu Başkanımız ve Aydın Milletvekilimiz Mustafa Savaş Bey'in girişimleri sonucunda TOKİ'nin ihalesi 23 Temmuz da gerçekleşecektir. Çinemize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi "onlar konuşur AK Parti yapar"" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler