Takip Et

SON DAKİKA

"Sultanhisar'da AK Parti Bayrağını dalgalandıracağım"

27 Kasım 2016, Pazar 19:43

     


AK Parti Sultanhisar İlçe Başkanlığı görevine 2 Kasım'da atanan Sultanhisar Belediye Meclis Üyesi Yüksel Yılmazoğlu, yeni yönetimini oluşturdu. Başkan Yılmazoğlu, "Sultanhisar Belediyesin'de tekrar Ak Parti bayrağını dalgalandıracağıma ve 3 yıldır mahrum kalan ak belediyecilik hizmetlerine tekrar yaşatacağıma, kimsenin endişesi olmasın" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Parti Sultanhisar İlçe Teşkilatı'nın yeni oluşumu ilk danışma meclisi toplantısını da gerçekleştirdi. Danışma Meclisi Toplantısına Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Ak Parti Sultanhisar İlçe Teşkilatlarından Sorumlu Koordinatörü Ahmet Kürşat Uğur, İlçe Başkanı Yüksel Yılmazoğlu ve yeni yönetim kurulu üyeleri katıldı.

"AK BELEDİYECİLİK HİZMETLERİNİ TEKRAR YAŞATACAĞIM"

İlçe Teşkilatının 20 asil ve 20 yedek olmak üzere 40 kişiden oluştuğunu belirten Başkan Yılmazoğlu, "2008 yılında katıldığım Ak Parti ailesinin bir evladı olarak, 8 yıldır Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapmaktayken şahsıma ilçe başkanlığı görevi verilmişti. Görevin verilmesinin ardından 40 kişilik yeni yönetimimizi oluşturduk. Genel merkez tarafından da onaylanan yeni yönetimimiz ile ilk danışma meclisi toplantımızı da gerçekleştirdik. Bu kutsal görevi uygun gören değerli büyüklerime, Sultanhisar İlçe Teşkilatı'ndaki arkadaş ve kardeşlerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Sultanhisar Belediyesin'de tekrar Ak Parti bayrağını dalgalandıracağıma ve 3 yıldır mahrum kalan ak belediyecilik hizmetlerine tekrar yaşatacağıma, kimsenin endişesi olmasın" diye konuştu.

YENİ YÖNETİM

Yüksel Yılmazoğlu başkanlığındaki Ak Parti Sultanhisar İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu:

'Yakup Aktolun, Mehmet Çolak, Mehmet Emin Güleçoğlu, Hasan Işık, Davut İnceoğlan, Mustafa Kolyiğit, Hüseyin Özdemir, İdris Selçuk, Ali Türkoğlu, Ayşegül Korkin, Süeda Özyiğit, İbrahim Ertan, Ahmet Koçbasan, İbrahim Özaslan, Arif Ali Akbaş, Mustafa Çınar, Mithat İnce, Yurdacan Günay ve Hative Vurgun. (ERDAL AYDIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler