Takip Et

SON DAKİKA

Karacasu'da CHP yine iddialı

27 Kasım 2015, Cuma 11:31

     


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karacasu İlçe Başkanı Cengiz Çumralı, Pazar günü yapılacak kongrede 7. dönem için tekrar adaylığını açıkladı. Başkan Çumralı, “3 ay sonra tekrar yerel seçim varmış gibi çalışıyoruz, 2019’da yine birinci parti çıkacağız” dedi.

CHP Karacasu İlçe Başkanlığı görevini 6 dönemden buyana sürdüren Cengiz Çumralı, Pazar günü yapılacak olan İlçe Kongresine hazır olduklarını belirterek, iddialı açıklamalarda bulundu.

Karacasu’da gerçekleşen seçimlerde CHP’nin sürekli oy artırdığını ve yine seçim olsa birinciliği koruyacaklarını belirten Başkan Çumralı, “7 Haziran seçimlerinde partimiz 5 bin 411, 1 Kasım’da ise 5 bin 596 oy alarak birinci parti çıktı. Biz CHP Örgütü olarak 3 ay sonra yeniden seçim varmış gibi çalışıyoruz, 2019’da yine birinci parti çıkacağız. 20 Haziran’da başlayan kongre takvimiyle birlikte ilçemizin delege seçimini tamamlamıştık. Pazar günü yapılacak olan kongremizde yeniden adayım. Şuan bu görev için talipli olan başka bir partilimiz yok, olacağını da tahmin etmiyorum” diye konuştu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler