Takip Et

SON DAKİKA

CHP'li gençler de seçim heyecanı yaşayacak

27 Kasım 2015, Cuma 21:09

     


Aydın CHP İlçe Gençlik Kolları'nda da seçim heyecanı başlıyor. CHP İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından belirlenen ilk CHP Gençlik Kolu Kongresi Pazar günü Buharkent'te, sonuncusu ise 15 Aralık'ta Didim'de yapılacak.

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanlarıyla birlikte yapılan toplantı sonucu kongre takvimini belirlediklerini ifade eden CHP Aydın İl Gençlik Kolu Başkanı Kemal Güneri, CHP’nin geleceğini gençlerin oluşturduğunu belirtti.

CHP’yi iktidara taşıyacak olan gücün gençler olduğunu savunan İl Gençlik Kolu Başkanı Güneri, tüm gençleri partilerinin çatısı altında siyaset yapmaya davet ederek, yapılacak olan kongre sürecinde tüm arkadaşlarına da başarılar diledi. Başkan Güneri, yapılacak olan CHP İlçe Gençlik Kolları Kongre takvimini şöyle açıkladı:

29 Kasım Pazar Buharkent, 5 Aralık Cumartesi, İncirliova, Germencik, Koçarlı ve Çine, 6 Aralık Pazar Köşk, Bozdoğan, Yenipazar ve Karacasu, 10 Aralık Perşembe Karpuzlu, 11 Aralık Cuma Sultanhisar ve Kuyucak, 12 Aralık Cumartesi Söke ve Nazilli, 13 Aralık Pazar Efeler, 14 Aralık Pazartesi Kuşadası ve 15 Aralık Salı Didim. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler