Takip Et

SON DAKİKA

CHP İncirliova İlçe Başkanı Gökmen oldu

27 Kasım 2015, Cuma 20:30

     


CHP İncirliova İlçe Örgütünün 11. Olağan Kongresinde 139 delegenin tamamı oy kullandı. Osman Gökmen, 80 delegenin oyunu alarak CHP İncirliova İlçe Başkanı seçildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İncirliova Belediye Sinema Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız,CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, MHP İncirliova İlçe Başkanı Ali Şahin ile çok sayıda partili katıldı. Mevcut Başkan Göksel Dedeli, Osman Gökmen ve Eftal Yıldız’ın listesinin yarıştığı seçimde kongrenin divan başkanlığına CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Güneri seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı kongrenin birlik ve beraberlik içerisinde geçmesi temennisinde bulunarak konuşma yaptılar.

80 OYLA BAŞKAN GÖKMEN OLDU

CHP İncirliova İlçe Örgütü’nün kongresinde 139 delegenin tamamı da oy kullandı. Kongrede yapılan seçimde Osman Gökmen 80 oyla CHP İncirliova İlçe Başkanı olurken, Eftal Yıldız 34, Göksel Dedeli 25 oy aldı. Başkan Gökmen, kazananın CHP olduğunu ifade ederek, tebrikleri kabul etti. Seçimden sonra diğer iki aday da Osman Gökmen’i tebrik etti.

YENİ YÖNETİM

Kongrede yapılan seçimde Osman Gökmen başkanlığındaki CHP İncirliova İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Banu Avcar, Sülün Aydın, Mustafa Aytekin, Baykal Çatal, Durmuş Ali Demir, Haydar Kaş, Gülnaz Kocaoğlu, Bilal Sekban, Derya Oktay, Cemal Özbay, Oğuzhan Ülgündür ve Bünyamin Yay. İl Delegelerine ise Ümit Akdağ, Mehmet Alıcı, Musa Atar, Gürsel Cengiz, Osman Eken, Osman Gökmen, Murat Gören, Ayhan Güvenç, Ünal Kalay, Bülent Karadeveci ve Akay Karakuzu seçildi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kongrede üç aday da konuşma yaparak destek istedi. Kürsüye üçüncü olarak çıkan Göksel Dedeli, duygularına yenik düşerek gözyaşlarına boğuldu. Göksel Dedeli’yi eşi Ayşe Dedeli başta olmak üzere diğer partililerde sakinleştirmeye çalıştı. (GÖKHAN DÜZYOL)







 
Son Eklenen Haberler