Takip Et

SON DAKİKA

AK Parti Gençlik Kolları binası açıldı

27 Kasım 2015, Cuma 15:50

     


Kuyucak’ın Pamukören Mahhallesinde, AK Parti Gençlik Kolları binası düzenlenen törenle açıldı. Binada, gençlere yönelik konferans, seminer ve eğitim toplantıları yapılacağı bildirildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kuyucak’ın Pamukören Mahallesi’ndeki binanın açılışına Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, AK Parti Kuyucak İlçe Başkanı Mehmet Emin Sayar, Aydınspor ve Sivasspor’un eski kalecisi Akın Vardar ve çok sayıda partili ve AK Partili gençler katıldı. Binanın açılışını Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk ve AK Parti Kuyucak İlçe Başkanı Mehmet Emin Sayar yaptı.

Açılışta konuşan Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Gençlik Kolları binasının eğitim ve ilim yuvası olarak gençlere hizmet vereceğini söyledi. “Gençler burayı boş zamanlarını geçirmek için kullanacakları yer olarak düşünmesin” diyen Ertürk, gençlerin burayı sosyal ilişkilerini, arkadaşlık bağlarını güçlendirmek ve eğitim, ilim yuvası olarak değerlendirsinler. Bu binada zaman zaman gençlerimize yönelik konferans, seminer ve eğitime yönelik toplantılar yapılacak. Gençlerimize bir büyükleri olarak kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını istiyorum. Bu bina Pamukören’e ve gençlerimize hayırlı olsun” dedi.

AK Parti Kuyucak İlçe Başkanı Mehmet Emin Sayar , konuşmasında gençlere çalışmalarında başarılar dilerken, bu binayı bize kazandıran gönüldaşlarıma ve binanın tadilat çalışmasında yardımcı olan Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk ve yol arkadaşlarıma teşekkür ederim” diye konuştu. (AZİZ ÖZDEN)







 
Son Eklenen Haberler