Takip Et

SON DAKİKA

Cumhuriyet Buluşması'na davet

27 Ekim 2016, Perşembe 13:37

     


Türkiye Gençlik Birliği Aydın İl Başkanı Mehmet Babacan, yediden yetmişe tüm Aydınlıları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda saat 17.00’da Sevgi Yolu’nda gerçekleştirecekleri Cumhuriyet Buluşması’na davet etti.

Babacan, yaptığı açıklamada, Kurtuluş Savaşı’nın ardından Cumhuriyet'i ilan edeli 93 yıl olduğunu, 93 yıl geçse dahi Cumhuriyet'i “devam ettirme” sorumluluğunu omuzlarında taşıdıklarını ifade etti.

Babacan, şunları kaydetti:

"Bu büyük mücadele, her alanda bedeller ödeyerek zaferlere ulaşıyor. Bu savaşta başarılar kazandıkça bağımsız ve özgür bir Türkiye Cumhuriyeti yaratma mücadelemiz ve azmimiz daha da artıyor. Cumhuriyetimizin kıymetini, en çok bugünlerde anlıyoruz. Çünkü, Cumhuriyet'imiz, bu ateşten günlerde, sırtımızı yasladığımız, dağ gibi güven kaynağımızdır. Cumhuriyet'imiz, bölücü ve yobaz teröre karşı milletimizi birleştiren büyük değerlere sahip sigortamızdır. Bugün yeniden gündeme sürülen başkanlık hayalleri, Lozan’a karşı düşmanlık, Abdülhamit sevdaları Türk milleti içerisinde tecrite uğramaya mahkumdur. Cumhuriyet değerlerine düşmanlık yaparak iktidar olma günleri geride kalmıştır. Artık, Cumhuriyet'imizi savunmak iktidar olmanın formülüdür. Cumhuriyetimiz, en büyük tutkumuz ve bağımsızlığımızdır. Uğruna şehitler verdiğimiz varlık sebebimizdir. Şimdi görevimiz, yeniden tam bağımsız, demokratik, laik, halkçı ve çağdaş bir Atatürk Türkiye’si için Cumhuriyet'imize sarılmaktır. Vatanımız ve geleceğimiz için Atatürkçü, vatansever gençlik, Türk Bayraklarıyla ayağa kalkıyor! Yediden yetmişe bütün Aydınlıları 29 Ekim 2016 günü saat 17.00’de Sevgi Yolu’nda Cumhuriyet Buluşması’nda tek vücut olmaya çağırıyoruz. " (SUAT DENİZ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler