Takip Et

SON DAKİKA

MHP Söke İlçe Başkanı Demirbaş istifa etti

27 Temmuz 2015, Pazartesi 20:55

     


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Söke İlçe Başkanı Bülent Demirbaş, İlçe Başkanlığı görevinden sağlık sorunları nedeniyle istifa etti.

Yakın zamanda rahatsızlık geçirerek önce Söke’de sonra Aydın’da tedavi gören MHP Söke İlçe Başkanı Bülent Demirbaş, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek; “Ben koltuk sevdalısı olmadım. Ben ülkücüyüm, yine MHP’liyim ama bir şey eksik o da sağlık. Verimli olamayacağım koltuğu boş yere meşgul etmem” dedi.

Duygusal anlar yaşayan MHP Söke İlçe Başkanı Bülent Demirbaş açıklamasında; “Dün nasıl ki 9 yıl Ülkü Ocağı Başkanlığı ve partimizin çeşitli kademelerinde yönetici sıfatıyla görevlendirildiysek halen göreve manen hazır ve nazırız. Fakat türlü sağlık sorunlarıyla cebelleştiğimin bilinmesini istiyorum. Sağlık sorunlarım nedeniyle MHP Söke İlçe Başkanlığı görevimi daha fazla sürdüremeyeceğim. Ülkümüzün sancaklaşan burçlarındaki mücadeleye azmiyle devamlılık noktasında bayrağı devralacak olan kardeşlerimize de aziz milletimize hizmet yolunda başarılar diler ve samimi desteklerimizin bir an bile eksilmeyeceğinin bilincinde olmasını temenni ederim” diye konuştu.

Genel seçimler döneminde yaşadığı siyasi sıkıntılarından da söz eden MHP Söke İlçe Başkanı Bülent Demirbaş; seçim sürecinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte özveri içinde çalışıp, ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Demirbaş, bir soru üzerine hastanede tedavi gördüğü süreçte partisinin üst düzey yöneticilerinden kimsenin aramadığını belirtti. Gözyaşlarını tutamayan Bülent Demirbaş; “Ahde vefa kalmamış” diyerek sitemde bulundu, “Ama partime kırgınlığım söz konusu olamaz” ifadesini kullandı.

Söke MHP İlçe Başkanlığı görevine ikinci Başkan Turgay Avcı'nın vekalet edeceği, önümüzdeki günlerde yapılacak yönetim kurulu toplantısında yönetimin kendi içinden birini İlçe Başkanı olarak görevlendireceği belirtildi. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler