Takip Et

SON DAKİKA

Haluk Alıcık: Bunun hesabını sorarım

26 Kasım 2016, Cumartesi 11:45

     


Nazilli Belediyesi tarafından Turan Mahallesi’nde yaptırılan ve 2 milyon 500 liraya mal olan kapalı pazar yeri açılış törenine gelen bir grup pazarcı esnafının protestosu, törene gölge düşürdü. Sinirlenen Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Manavlar Odası Başkanı Kemal Cansız’a “Bugün bizim düğünümüz ve siz gölge düşürdünüz. Bunun hesabını sorarım” dedi.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Nazilli Belediyesi tarafından Turan Mahallesi’nde yapılan kapalı pazar yerinin açılışı mehteran takımı tarafından seslendirilen marşlar ile başladı. Geçen hafta kura çekimleri yapılarak 300 pazarcı esnafının yerleri belirlenen pazar yerinde Turan Mahalle Muhtarı’nın talebi üzerine Nazilli Belediyesi tarafından cumartesi günü pazar kurulması kararı alındı. Son hazırlıkları tamamlanan pazar yerinin açılış töreni için MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, MHP İlçe Başkanı Adnan Dönmez, sivil toplum örgütü temsilcileri, oda başkanları, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın açılış konuşması yaptığı sırada alanda bulunan 30 kadar pazarcı esnafı, pazarın, cumartesi günü değil pazartesi günü kurulması konusunda anlaşamadıkları Nazilli Belediyesi'ne tepki gösterdi. Konuşmasını tamamlamasının ardından da tepkilerini sürdüren gruba öfkelenen Başkan Alıcık, Manavlar Odası Başkanı Kemal Cansız’a sert çıktı. Alıcık, “Bu açılış bir düğün sayılır. Benim bu düğünümde bana tantana yapan, beni üzer, beni üzen seni de üzmüş olur. Hiç de fark etmez ama söyleyeyim bu pazar yerinin iki aydan beri açılacağı gün belli, saat belli. O arkadaşlara da söylüyorum kendi düğünlerinde böyle bir olay çıkartsalar ne olur? Onların yüzünden yapmam gereken konuşmayı bile tamamlayamadım. Ben buraya 2,5 milyon lira verip pazar yeri yapıyorum. İtfaiyenin giremeyeceği sokakta kurulan pazar yerini kaldırıp buraya pazar yeri yapıyorsak, bugün bize burada yapılan saygısızlıktır” dedi. Oda Başkanı Cansız ise, “Arkadaşlar saygısızlık yapmıyorlar sadece pazartesi günü kurulmasını istiyorlar” dedi. Cevaba sinirlenen Alıcık, “Onu konuşmanın yeri burası değil, zabıta müdürlüğüdür. Yine konuşmaya başladın, hala konuşmaya devam ediyorsun. Bunun da hesabını sorarım onu söyleyeyim” dedi. (CEM ULUCAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler