Takip Et

SON DAKİKA

Vatan Partisi, Aydınlıları Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamaya davet etti

26 Ekim 2016, Çarşamba 10:15

     


Vatan Partisi Aydın İl Başkanı Emre Albayrak, tüm siyasi partileri, demokratik kitle örgütlerini, meslek odalarını, sendikaları ve tüm Aydınlıları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamaya davet etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Vatan Partisi Aydın İl Başkanı Emre Albayrak ve parti üyeleri, Aydınlıları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Sevgi Yolu’nda kutlamaya çağırdı. Vatan Partisi Aydın İl Başkanlığı'ndan yapılan basın açıklamasında İl Başkanı Emre Albayrak, Cumhuriyetin 93 yılını coşkuyla kutlayacaklarını belirterek, “Ülkemiz bugün Amerikan emperyalizminin başımıza musallat ettiği PKK-FETÖ-IŞİD gibi terör örgütlerine karşı bir vatan savaşı müdahalesine girmiştir. 15 Temmuz’da yaşananlar 29 Ekim’de kurduğumuz cumhuriyetimizi ayaklar altına alma çabasıydı. Ancak Türk milleti geçmişte olduğu gibi bugün de ordumuz ile el ele vererek kahramanca direnmiş ve bu alçakça girişimi bozguna uğratmıştır” dedi.

Cumhuriyetin gelecek olduğunu kaydeden Albayrak, “Vatan savaşımızı başarıya ulaştırmak, ülkemizi terör belasından kurtarmak ve bağımsız cumhuriyetimizi yeniden tesis etmek için tüm dernekleri, siyasi partileri, meslek odalarını, sendikaları ve vatandaşlarımızı 29 Ekim (Cumartesi) Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamak için saat 17.00’de Sevgi Yoluna bekliyoruz” diye konuştu. (ÖZGE SÖNMEZ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler