Takip Et

/>

SON DAKİKA

Milletvekili Öz'den Bakan Zeybekci'ye 'bıyık' göndermeli teşekkür

26 Ekim 2016, Çarşamba 17:55

     


Ocak ayında bıyık bırakmaya başlayan AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, bıyıklarını bölge halkının yıllardır yapılmasını istediği Aydın-Denizli Otoyolu için bıraktığını açıklamıştı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Otoyolun önümüzdeki günlerde ihaleye çıkmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirten AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, bu konuda destekte bulunan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye bıyıklı gönderme yaparak teşekkür etti.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’ye otoyola verdiği destekten dolayı teşekkür eden AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, “Kaytan bıyıklar konusundaki teşvik ve muhabbeti, otoyol konusundaki desteği sebebiyle Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci'ye teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Aydınımıza kazandıracağımız şehir hastanesi de şu an Yüksek Planlama Kurulu'nda. Bakanımız biliyorum ki o konuda da bize destek veriyor. İnşallah hep birlikte AK Partili olarak Aydınımıza hem otoyolu hem de şehir hastanesini kazandırmış olacağız. Bakanımızla aramızda bir diyaloğumuz var. Bakanımız , ‘Denizli-Aydın otoyolu’ diyor ben diyorum 'Aydın-Denizli otoyolu' ama en nihayetinde önemli olan bu hizmetin yapılmış olması. 20 yıldır Aydınımızın beklentisi olan Aydın-Denizli otoyolu Aydınımıza hayırlı olsun” dedi. (HAKAN AKIN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN

 







 
Son Eklenen Haberler