Takip Et

/>

SON DAKİKA

İncirliova'da hangi aday kazanır?

26 Şubat 2024, Pazartesi 11:19
Son güncelleme: 26 Şubat 2024, Pazartesi 11:55

     


Aydın’ın İncirliova ilçesinde yaşayan vatandaşlara İncirliova Belediye Başkan adaylarını ve başkan olacak adaydan beklentilerini sorduk.

İşte cevaplar;

 

Veysi Aslan, “Mevcut belediye başkanı Aytekin Kaya’yı biliyorum. Tahminimce CHP kazanır”

 

Bahriye Turan,“Aytekin Kaya ve Osman Gökmen’i tanıyorum. Aytekin Kaya kazanır gibi geliyor. Herkesin gezebileceği, eğlenebileceği bir ortam oluşturulmasını isteriz. En büyük öncelik kanalizasyonun yapılması. İncirliova’da çok şey eksik. Park çok eksik. Yüzme havuzları olabilir gençler için”

 

Ayşe Bozan,“Osman Gökmen’i ve Ayetkin Kaya’yı tanıyorum. Bence Osman Gökbel kazanır”

 

Yunus Emre Sarıoğlu,“Aytekin Kaya, Osman Gökmen,Muhammed Aydın, Aşkın Ergezen’i tanıyorum. Bunu halk belirler. Daha çok erken seçim 35-40 gün var. Şuan Aytekin Kaya 1-0 önde. AK Parti’ye geçmesiyle hizmetler arttı”

 

Muammer Oktay, “Osman ve Aytekin çekişmeli gider. Aytekin Kaya İYİ Parti’den ayrıldıktan sonra meclis üyelerini de değiştirdi. 20 tane üye varsa 15’nin MHP’den seçti. Osman’ın işi zor gibi”

 

Cengiz Altıntaş, “Aytekin Kaya ve Osman Gökmen’i tanıyorum. Osman beyin alacağını düşünüyorum. Sokaklarımız düzelsin istiyoruz. Ara sokaklar çok bozuk. Onları düzeltsinler”

 

“Aytekin Kaya’yı biliyorum başka tanımıyorum. Aytekin Kaya’nın kazanacağını düşünüyorum. İncirliova’da hiçbir şey yok pek ilgilenilmiyor. Gençlerle ilgili hiç çalışma yok”

 

Neşe Kahraman, “Aytekin Kaya kazansın istiyoruz. Yollarımız düzelsin. Çöpler düzenli alınsın istiyoruz”

 

Oktay Kaş, “Biri Osman Gökmen biri Aytekin Kaya ikisini tanıyorum. Ben Osman Gökmen’den yanayım. İncirliova’ya değer katacağından eminim”

 

Nejla Sivri, “Osman Gökmen, Aytekin Kaya. Şuan çok kararsızım ikisini de seviyorum. İncirliova’ya hizmet gelsin ne olursa olsun” (SELİME AYDEMİR) 

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler