Takip Et

/>

SON DAKİKA

“Biz kazanınca Aydın kazanacak”

26 Şubat 2024, Pazartesi 17:59

     


Gazeteci Emin Aydın’ın hazırlayıp sunduğu tvDEN’de yayınlanan “Baş Başa” programının konuğu, AK Parti’nin Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten oldu. Aydın il genelinde saha çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini söyleyen Ökten, “Geçtiğimiz süreçte gördük ki maalesef biz kaybettiğimizde Aydın kaybetti. Şimdi de biz kazandığımızda Aydın kazanacak, tüm ilçelerimiz kazanacak” dedi. AK Parti’nin Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, “İnşallah bu yoğun tempo 31 Mart’ta Aydın için hayırlı bir sonuç olacak” dedi. Ökten konuşmasını şöyle sürdürdü:

“AK PARTİLİ BELEDİYELERDE HİZMET YARIŞI VAR”

“Bizim 17 ilçede ve büyükşehirdeki hedefimiz, tabii ki seçimleri kazanmak. Bunu vatandaşımız için, Aydın için söylüyoruz. Geçtiğimiz süreçte gördük ki maalesef biz kaybettiğimizde Aydın kaybetti. AK Parti’nin belediyesi olan belediyelere baktığımızda bir atılım, heyecan, yatırım yarışı var. Hizmet yarışı var kısacası. Diğer ilçelerimizde bunu göremedik. Büyükşehir de zaten maalesef hiç göremedik. Bu sebeple biz kazandığımızda, ilçeler ve Aydın kazanacak. En başta da bunu söyledik.  17 ilçede ve büyükşehirde seçimleri kazanmak için elimizden geleni yapıyoruz. Sonuca kadar da bu şekilde yoğun bir gayretle takip edeceğiz.

“SAHA ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”

İlçe adaylarımızla ilgili ilçelerimizden gelen tepkiler olumlu yönde. Çok siyasi çekişme, karşıtlık yaşamadık. Bu da tespitlerde, vatandaşın gönlündeki isme ulaşabildiğimiz yönünde bir sonuç ortaya koyuyor. Büyükşehir adayımız zaten 3. dönem milletvekilimiz. Tanınırlık açısından Aydın’da tanınan, gerçekten dürüstlüğüyle, şeffaflığıyla, o gönül adamlığıyla bilinir bir isim. Adaylarımız açıklandıktan sonraki süreçte de biz hemen saha çalışmalarımızı başlattık. Burada amaç dava bilinciyle birlikte hareket edip birlikte kazanabilmek. Biz bu dönem herkesi bütünleştirmek için gayret ettik. Amaç sonuca ulaşmak. Listelerde olmayan arkadaşlarımız da bu davanın, sistemin içerisindeler. ‘Ben niye yokum’ diye düşünmesinler.

NAZİLLİ ADAYINI NAZİLLİ’DE AÇIKLAMIŞ

Genel merkezimizin aday belirleme sürecinde Nazilli Belediye Başkanımızla ilgili yeni bir aday, devam etmeme kararı oldu. Bu kararın ilde tebliği il başkanlarına düşüyor. Biz de o gün belediye başkanımızın yanına gittik. Diğerlerinde aday açıklamalarında telefonla arayarak yaptım ama Nazilli ilçemize gittik. Belediye başkanımızda oturduk. Duygusal ve hoş bir sohbet içerisinde kararın bu şekilde olduğunu kendilerine söyledim. Cumhurbaşkanımızın burada yeni bir isim belirlediğini söyledim. ‘Cumhurbaşkanımızın kararı bizim için emirdir. Seçimde Nazilli’yi yeniden almak için elimden geleni de yapacağım. Desteklerimi de sizden esirgemeyeceğim’ dedi. Gerçekten de şuanda da Nazilli’deki adayımızın seçimi kazanması için elinden geleni yapıyor.

MHP İLE ÇALIŞMALAR NASIL?

Adaylar belirlendiğinde MHP’nin başkan adaylarını ve ilçe başkanlarını aradım. Kendi ilçe başkanlarımızı aradım. Burada gerekli motivasyonu o gün zaten ilettik. Dedik ki biz bir olduğumuzda bu seçimi alabiliriz. MHP’deki arkadaşlara da bizim teşkilatımızın onlara sınırsız destek olacağını, burada birlikte hareket etmeleri gerektiğini, teşkilat çalışmalarında bir sinerji yakalamaları gerektiğini söyledik. Efeler’de de bu durum böyle, Söke’de de böyle kısacası tüm ilçelerimizde bu durum böyle. Söke’de de teşkilatımız çalışmalarını çok sinerjik bir şekilde yürütüyor. Belki küçük ilçelerde çok yansımıyor olabilir ama durum böyle.

KUŞADASI’NDAKİ ADAY SORUNU NE OLDU?

Kuşadası’nda Esat Başkanın adaylık bildirimini yaptık. Oradaki evrak değerlendirmesinde seçim kurulu kendisi ile bir evrak eksikliğinden dolayı evrak paylaşımı yapmış. Şuanda bize resmi bir tebliğde bulunmadı seçim kurulu. Muhtemelen bugün belki bir değerlendirme yapılacak. Ancak resmi tebliğden sonra belli olacak. Adaylığı kabul edilecek mi, yoksa reddedilecek mi bununla ilgili net bir bilgi bende yok. Gelişmeye göre kamuoyu ile paylaşımımızı yapacağız. Eğer ki reddedilirse de şuan görüşmemizi yapmadık ama oradaki aday gösterebileceğimiz muhtemel isimlerle de hızlıca görüşüp, adayımızı belirteceğiz. Biz güçlü bir partiyiz. İsimler tabii ki önemli, her ilçede de isim kim mutlaka önemli ama gerçekten çok güçlü ve büyük bir partiyiz. Hangi isim olsa orada arkadaşlarımız sonuca ulaşmak için elinden gelen tüm gayreti yapacak. Seçmenimiz de bize bu konuda güvenecektir. Sonucu bekleyelim, kararın nasıl olacağına göre konuşalım.” (SELİME AYDEMİR)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler