Takip Et

SON DAKİKA

Kardeş Kılıçdaroğlu, CHP’deki FETÖ’cülerin temizlenmesi için 4 gün yürüyecek

25 Kasım 2016, Cuma 13:14

     


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, CHP’deki FETÖ’cülerin temizlenmesi ve Didim Belediyesi'nden FETÖ'ye aktarıldığı iddia edilen 500 milyon liranın açığa çıkarılması için Söke’den Didim’e 4 günlük tepki yürüyüşüne çıktı.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, CHP Didim ilçe eski başkan adayı Ali İhsan Varol ile birlikte CHP içerisindeki FETÖ/PDY bağlantısının temizlenmesi isteğiyle Söke Novada AVM'den Didim'e tepki yürüyüşüne başladı. Dört gün sürecek yürüyüşe yaklaşık 30 kişinin yanı sıra, Sivaslı halk ozanı Ali Sultan da sazıyla, sözüyle katıldı.

500 MİLYONLUK YOLSUZLUĞA TEPKİ

Celal Kılıçdaroğlu, yürüyüş öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, “Birincisi FETÖ/PYD Terör Örgütü'nün, 14 yaşındaki kızlara tecavüz etmesine dikkat çekmek amacıyla bu yola çıktık.

İkincisi ise Didim Belediyesi’nden FETÖ’ye aktarılan 500 milyon liranın hesabının sorulmasını istiyoruz. Bunların ortaya çıkarılarak temizlenmesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan İçişleri Bakanlığı'ndan ve CHP’den istiyoruz” dedi

“FETÖ ABİMİ DE KANDIRMIŞ”

Eline aldığı ‘FETÖ abimi de kandırmış’ dövizi ile poz veren Kılıçdaroğlu, “Bu yürüyüşle ilgili abimle bir kez görüştüm ve yürüyüşe olumlu baktı. CHP, AK Parti, MHP ve HDP içinde olan FETÖ’cülerin temizlenmesini istiyoruz. Tepki yürüyüşü olarak Didim’e kadar gideceğiz. Gece gündüz yürümeyi amaçlıyoruz. Yürüyüşe antrenman yaparak geldim. Bu konuda zorlanmayacağımı düşünüyorum. CHP’nin içindeki FETÖ’cüler kendisini iyi biliyor, ben onları bilemem” diye konuştu.

“CHP NEDEN FETÖ’CÜLERİ TEMİZLEMİYOR”

Celal Kılıçdaroğlu’nun yanında kefen giyerek yürüyüşe katılan CHP Didim eski ilçe başkan adayı Ali İhsan Varol da, “AK Parti, MHP ve HDP, kendi içindeki FETÖ’cüleri temizledi. CHP neden temizlemiyor? Biz bunun tepkisini veriyoruz. Bu nedenle ben de Celal Kılıçdaroğlu’na destek vererek kefen giydim ve yürüyüşe katıldım” diye konuştu.

Grup, Novada AVM’den başlattığı yürüyüşü Söke-Milas yolunda yürüyerek Didim’e doğru sürdürdü. (BURHAN CEYHAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler