Takip Et

SON DAKİKA

AK Partililer öğretmenlerin gününü, çiçek vererek kutladı

24 Kasım 2016, Perşembe 14:15

     


AK Parti İncirliova İlçe Teşkilatı, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çalışkan’ı ziyaret etti. AK Partililer, ilçede görev yapan öğretmelere de çiçek verdi, günlerini kutladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Kazım Günaydın, Kadın Kolları Başkanı Emine Kale, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Sarıoğlu ile yöneticiler, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan öğretmenlerin günlerini çiçek vererek kutladı.

Başkan Günaydın, öğretmenlerin, üzerilerinde büyük emeğinin olduğunu belirterek, “Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum' felsefesiyle yetişen bir kültürün mensubu olarak sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Bugün ne öğrendiysek öğretmenler sayesindedir. Kendi değerlerine saygı duyan nesiller yetiştirmeniz umuduyla başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz” dedi.

Öte yandan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çalışkan, Aydın’da eğitimde 17’inci sırada bulunan İncirliova’yı 9’uncu sıraya yükselttiklerini hatırlattı ve Acarlar Mahallesi için Aydın Valiliği ve İncirliova Kaymakamlığı öncülüğünde geliştirecekleri projeyle eğitimin kalitesini daha da ileriye taşıyacaklarını kaydetti. (GÖKHAN DÜZYOL)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler