Takip Et

SON DAKİKA

"Dünden Bugüne CHP Aydın Parlamenterleri Resim Sergisi"

24 Ekim 2016, Pazartesi 13:37

     


CHP İl Yönetim Kurulu eski üyesi Ümit Aydın, 29 Ekim 2016 cumartesi günü saat 16.00 da Milli Aydın Bankası Sergi Sarayı'nda "Dünden Bugüne CHP Aydın Parlamenterleri Resim Sergisi" açacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın, sergide yaklaşık 45 eski milletvekilinin resimlerinin bulunduğunu, tüm bilgi ve resimlerin TBMM arşivinden derlendiğini söyledi.

Sergide ayrıca CHP eski senatörü Halil Nusret Goral ile Sadettin Demirayak'ın resimlerine yer verdiklerini ifade eden Aydın, "Amacım burada Aydın'daki CHP kökenlilerin geçmişte bu partiye verdikleri hizmetlerin onure edilmesi, ailelerin hatırlanması. Kimsesizlerin kimsesi olan, Cumhuriyetimizi kuran partimiz Cumhuriyet Halk Partisi’nin Aydınlı parlamenterlerini halkımıza anımsatmak, kurumsal kimliğimizin Cumhuriyetimizle yaşıt olduğunu yeniden duyurmak'' dedi.

Birlik ve beraberlik içinde, küçük siyasi çekişmelerden arınarak iri ve diri kalmak amacı ile hareket ettiğini ifade eden Aydın, ''Partimizin ve Cumhuriyetimizin 93’ncü kuruluş yıldönümünde sergimizi hazırladık. Laik ve Demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu partisi, Anadolu Aydınlanma Devrimi’nin sönmeyecek meşalesi, kurucu ve ebedi lider Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Benim iki büyük eserim vardır. Biri Cumhuriyet Halk Partisi, diğeri Türkiye Cumhuriyetidir' diyerek önemini vurguladığı partimizin ve Cumhuriyetimizin 93’üncü kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Sergiyi Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. yıldönümünde açmamız da son derece anlamlı oldu'' diye konuştu. (SUAT DENİZ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN

 







 
Son Eklenen Haberler