Takip Et

SON DAKİKA

Hak-İş Aydın Temsilciliği ‘Evet’ için stant açtı

23 Mart 2017, Perşembe 18:25

     


Hak-İş Konfederasyonu Aydın İl Temsilciliği, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek halk oylamasında neden ‘Evet’ oyu verilmesi gerektiği konusunda vatandaşları bilgilendirmek amacıyla, Aydın Atatürk Kent Meydanı’nda stant açtı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Valiliği’nin izniyle 9 Nisan’a kadar açık kalacak stantta vatandaşlara broşür dağıtarak bilgi vereceklerini söyleyen Hak-İş Konfederasyonu Aydın İl Temsilcisi Koray Güneş, “Standımıza gelen vatandaşlarımız, bize sorular yöneltiyor. Standımız vesilesiyle sadece broşür değil, kafalardaki türlü soru işaretlerini de dağıtmayı hedefliyoruz” dedi.

“NEDEN ‘EVET’ DENİLMESİ GEREKTİĞİNİ TÜM AYDINLILARA ANLATACAĞIZ”

Aydınlı vatandaşların ‘Evet’ oyu kullanmasına katkı sağlamak için 16 Nisan’a kadar çeşitli çalışma ve aktivitelerde bulunacaklarını söyleyen Güneş, “Standımız 9 Nisan’dan sonra da Yüksek Seçim Kurulu’nun izniyle açık kalmaya devam edecek. Aydınlatıcı bilgilerin yer aldığı broşürlerimizi dağıtırken, gerek ben gerekse standımızda görevli yönetim kurulu üyelerimiz, vatandaşlarımıza ‘Evet’ oyuyla ilgili bilgi veriyor. Bıkmadan, usanmadan neden ‘Evet’ denilmesi gerektiğini tüm Aydınlılara anlatacağız. ‘Evet’ oyunun Aydın’da daha yüksek çıkmak için, vatan millet için bizler de sorumluluk sahibiyiz. Çalışmalarımız bu yönde artarak devam edecektir” diye konuştu. (MURAT TAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler