Takip Et

SON DAKİKA

Didim’de yaşayan Çılga, FETÖ’ye bestesiyle haykırdı

23 Mart 2017, Perşembe 14:29

     


Didim’de yaşayan emekli İbrahim Çılga, FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen’e bestesiyle haykırdı. Aydın AK Parti Milletvekili Savaş ise Çılga'ya sarılarak “Ağzına, yüreğine sağlık” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın Didim’de şehir merkezi gezisi sırasında partililerin karşılaştığı İbrahim Çılga, FETÖ’ye tepki amaçlı yaptığı besteyi okudu. Çılga, ‘Pensilvanya’nın çanak yalayıcısı’ diye seslendiği FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen’e, “FETÖ’müsün, fitne misin nesin? Sayın Cumhurbaşkanı'ma intizar ediyorsun, beddua ediyorsun. Ben de sana cevabını veriyorum. Sen Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’na ve demokrasisine leke getirecek bir insan mısın? Sen bu yaptıklarının cezasını çekeceksin. Pensilvanya’nın çanak yalayıcısı, geleceksin bu memlekete ve Türkiye Cumhuriyeti’ne yaptıklarının cezasını çekeceksin” sözleriyle tepkisini gösterdi.

İbrahim Çılga, AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü ve partililer tarafından alkışlandı. Çılga’ya sarılan Mustafa Savaş da, “Ağzına, yüreğine sağlık” dedi. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler