Takip Et

SON DAKİKA

AK Parti Çine Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi gerçekleştirildi

22 Eylül 2020, Salı 18:04

     


Adalet ve Kalkınma Partisi ( AK Parti) Çine Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Genel Merkez tarafından daha önce atanan AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar bu kez seçilerek göreve geldi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Parti Çine Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Çiçekli Bahçe'de gerçekleştirilen kongreye, AK Parti Aydın Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır, Çine Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, MHP Çine Kadın Kolları Başkanı Fatma Kandemir, İYİ Partili Çine Belediye Meclis Üyesi Semra Eroğlu, AK Parti Çine Belediye Meclis Üyesi Mutlu Menderes Eşiyok ve AK Parti Çine Belediye Meclis Üyesi Şakir Deniz ve çok sayıda davetli katıldı. Kongrede yapılan başkanlık seçiminde daha önce Genel Merkez tarafından atanan AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar bu kez seçilerek başkan oldu.

"AÇIK YÜREKLİLİK İLE PARTİMİZE DAVET EDİYORUM"

AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, yapmış olduğu konuşmasında şu ifadeleri kullandı: Her zaman iman, inanç ve halka hizmet anlayışı ile çıktığımız bu kutlu yolda hep birlikte inşallah güzel başarılara katkı sağlayıp Çine'mizdeki tüm kadınlarımızın dertlerine ufakta olsa derman olmak bizleri mutlu kılacak. Gönülden bağlılığımı her daim dile getirdiğim Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi kadınsız bir siyaset kadınsız bir demokrasi sadece kadınlar için değil tüm toplumumuz için eksikliktir. Geçmişten günümüze kadınların her daim söz sahibi olduğu partimizin yine milli ve yerli olmak kaydıyla katkılarımızı en iyi şekilde ilçe kadınlarımız doğrultusunda gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam edeceğiz. Biz anneler doğurduk, büyüttük bireyler yetiştirdik. Partimizi de çocuğumuz gibi yaşatmaya büyütmeye ve hep bir adım daha ileriye taşımaya her daim hazırız. İnandığımız ve mücadele verdiğimiz bu yolda daha güzel günlere yürüyebilmek adına ilçe kadınlarımızı açık yüreklilik ile partimize davet ediyorum. Rabbim yolumuzu ayırmasın, çizgimizi bozmasın, bizleri bir ve beraber kılsın inşallah.

"ALLAH YOLUMUZU VE BAHTIMIZI AÇIK ETSİN"

AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır ise şunları söyledi: Kongreler AK Parti'de düğün olduğu gibi bir bayrak yarışıdır. Bugün bayrağı devreden Sayın Ferya Yıldız başkanımla gençlik kolları başkanlığı dönemimde 2 yıl fiilen çalışma fırsatı buldum. Kendisinin ve ekibinin gece gündüz demeden fedakarca çalıştığına bizzat şahit oldum. Bu anlamda kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Yine bayrağı devralan kadın kolları başkanım Ayşe Tozar ve ekibine de başarılar diliyorum. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ında dediği gibi bizim kadınlarımız dünyanın en fedakar kadınlarıdır.Yeri gelir Erzurum'da Kara Fatma olur, Balkanlardan Kafkaslara cephe cephe dolaşır. Yeri gelir Hafız Selman olur tüm şehri organize eder cepheye lojistik destek sağlar. Yeri gelir Şerife Bacı olur, Nene Hatun olur, yeri gelir Yıldız Gürsoy olur 15 Temmuz da hainlerin karşısına yiğitçe dikilerek şehadete ulaşır. Bizim kadınlarımızın, annelerimizin, bizin eşlerimizin bizim kız kardeşlerimizin işte böyle tarihe altın harflerle kazınacak hikayeleri vardır. Ülkemizde ve Çine'mizde kadın oranının erkek oranından fazla olduğu gerçeği karşısında siz kadınlarımızın görevi zor, çetin ve bir o kadar da ulvidir. Allah yolumuzu ve bahtımızı açık etsin.

AK PARTİ KADIN KOLLARI YÖNETİMİ

AK Parti Çine Kadın Kolları Yönetim Kurulu Ayşe Tozar başkanlığında şu isimlerden oluştu: Asil Üyeler; Ayşen Coşkun, Atiye Say, Canan Sezer, Feride Kocabaşoğlu, Gülten Acar, Fevziye Dönmez, Jale Tekin, Rukiye Kabataş, Selda Şahin, Selma Şenlendi, Şükran Hoş, Sümeyra Aygün, Yeşim Namlı, Zuhal Güngör. Yedek Üyeler; Rabia Tanrıverdi, Nazan Demir, Yağmur Gelturan, Nevin Ateş, Neslihan Yüksel, Nermin Kartal, Şula Coşkun, Duygu Tozar. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler