Takip Et

SON DAKİKA

"Aynı anlayışla çalışmaya devam edeceğiz"

22 Mayıs 2017, Pazartesi 15:40

     


AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, yeni dönemde Siyasi Erdem ve Etik Kurulu'nda görev almaması nedeniyle yaptığı açıklamada, "Bize verilen görev ne olursa olsun AK Parti'miz için çalışmaya hazırız. 7 Haziran 2015 seçimlerinde listeye giremediğimiz zaman bunu göstermiştik. Bundan sonra da aynı hizmet anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz inşallah" dedi.

Erdem, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda, bundan önceki AK Parti Kongresi'nde Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ve Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ile birlikte kendisinin de AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu'nda görev aldığını anımsattı.

Dün yapılan AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi'nde kendisine Siyasi Erdem ve Etik Kurulu'nda görev verilmediğini belirten Erdem, parti tüzüğü gereği fiilen görevde bulunan milletvekili, belediye başkanı ve belediye meclis üyelerine Siyasi Erdem ve Etik Kurulu'nda görev verilmeyeceğini ifade etti.

Her ne görev verilirse verilsin AK Parti için çalışmaya hazır olduğunu vurgulayan Erdem, "7 Haziran 2015 seçimlerinde listeye giremediğimiz zaman bunu göstermiştik. Bundan sonra da aynı hizmet anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz inşallah" değerlendirmesinde bulundu. (KIVANÇ UĞUR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler