Takip Et

SON DAKİKA

Germencikliler kapalı pazaryeri ve otopark istiyor

22 Mart 2024, Cuma 15:08
Son güncelleme: 22 Mart 2024, Cuma 17:38

     


Aydın'ın Germencik ilçesinde yaşayan vatandaşlara "Seçilecek olan Germencik Belediye Başkanından beklentileriniz neler?" diye sorduk. Bir çok vatandaş kapalı pazar yeri , otopark, düğün salonu ve yeşil alanların olmasını istediklerini belirtti.

İşte vatandaşlardan gelen yorumlar;

“Jeotermal suyla seracılığı kullansınlar. Isıtmayı kaçırdık zaten. Bir de seçilirken çok güzel oluyorlar ya seçildikten sonra da güzel olsunlar. Halkla bağlantılarını koparmasınlar. Bir park yeri olabilir otopark”

“Eksiklikler çok. Tek başına yapılacak işler değil. Yapması önemli değil yaptırılması önemli. Lider kimse onun destek olması lazım. Alt yapı anlamında çok bir eksiklik yok. Çevresel olarak Pazar yeri düzenli olsun isteriz. Pazar yeri çok dağınık. Ve kapalı otopark olmalı. Düğün salonu olmalı”

“Germencik’e bir Pazar yeri lazım. Otopark lazım. Çocuk bahçeleri lazım”

“Germencik’in eksiği çok. Bizim burada hiçbir şey yok. Burası devamlı geri gidiyor. Bizim burası hiçbir zaman ileriye gitmedi. Gelenler hep geriye götürdü. 40 senedir buradayım. Germencik’e hiçbir şey yapılmadı. Bu saatten sonra yapılır mı? Gelecek olana bağlı. İnşallah da olur. Ben burada hayvancılık yapıyorum, entegre yok. Bizim burada üniversite yok. İklim olarak çok güzel bir yerdeyiz. Ama yapan yok yapı yok. Köy gibi duruyor. İncirliova bile burayı geçti. Ama bizim burası sahipsiz”

“CHP’den çok şikayetçiyiz. Su faturaları o kadar çok geliyor ki. Bazen isyan ediyorum. Çok şikayetçiyiz onlardan. Ama inşallah bundan sonra düzelirler. Yine de oyumuz onlara”

“Çok yapılacak iş var. Gençlerin takılacağı hiçbir yer yok. Sosyal faaliyet yok. Ailelerin oturacağı, gençlerin oturacağı piknik alanları her şey olması lazım. Kimsenin vakit geçirecek bir yeri yok yani”

“Hangisi hayırlıysa o gelsin. Her şeyde eksik var. Mesudiye mahallesi çöp dolu. Bir tane çöpçü oraya gelmiyor. Ama hangisi hayırlıysa o gelsin. Seçim bitince bir tane çöpçü gelmiyor. Bir yağmur geliyor evleri götürüyor”

“Valla buraya hiç yatırım yapılmadı. Yatırım yapmalarını isterim. Yol dışında hiçbir şey yapılmadı. Bir anaokulu yapılabilir. İşyerleri olabilir. Hiçbir şey yok. İş konusunda çok eksiklik var. Mesela organize sanayi olabilir. Oralarda iş yerleri açılabilir.”

“Germencik’i güzelleştirsin. Yollar yapılmalı. Çocuk parkları yapılmalı. Germencik’in çehresinin bir düzenlenmesi gerekiyor. İş sahalarının kurulması gerekiyor. Germencik’te çok fazla eksik var. Bunların tamamlanması gerekiyor. Yollar kötü. Köy yollarının araları kötü. Sokak hayvanları var. Baya bir problem var saymakla bitmez bunlar”

“Geçen dönem hiçbir beklentilerimiz olmadı. Gençler için bir kafeterya isteriz. Sokakların daha düzenli olmasını isterim”

“Kapalı Pazar yeri ve kapalı düğün salonu”

“Kapalı Pazar yeri istiyoruz. Yağmur yağdı mı her yeri sel götürüyor. Spor salonu lazım gençler sağa sola gidiyor. Alt yapı yok. Her şey eksik. Zaten köyleri mahalleleri söylememe gerek yok bile. Her yer berbat. Her şey konserler mitingler”

“Yeşillik alanlarımız yok. Parklarımız yok. Cafelerimiz yok”

“Kapalı Pazar yeri, otopark çok büyük bir ihtiyaç”

“Yeni gelecek başkanımızdan adalet istiyoruz. Yollarımız yapıldı ama eksikler çok. Gelen başkanın sadakatli olmasını istiyoruz. Millete bağlılığını istiyoruz. Koltukta oturduğu zaman diyaloğunu kesmemesini istiyoruz”

“Gelen başkanın kapalı Pazar yeri yapması lazım, kapalı otopark lazım başka bir eksik yok”

“Germencik'in ihtiyacı o kadar çok ki saymakla bitmez. Mesela iş alanları açılsın. İlçemiz bir köy gibi. güzelleşsin. Kadınlara yönelik şeyler yapılsın. Sosyal aktivite yok. İlçemiz kalkınsın”

“Germencik’in her şeyi eksik. Kapalı Pazar yeri yok. Düğün salonumuz yok. Gençler için gezilecek yer yok”

“Geçtiğimiz partide hiçbir şey yapılmadığı için çok eskiğimiz var”

“Gelecek insan iş yapsın. Benim annem Tekin köyünde oturuyor. Tekin kötü magnezya antik kentin tam karşısında orada bir çay var ve o kadar kötü kokuyor ki. Ben aramama rağmen iki üç kere, çok kez yazılar yazmamıza rağmen hiçbir şey yapılmadı. Bununla ilgili hiçbir çalışma yok. Gelen kişiden hizmet bekliyoruz”

“Çevre düzenlemesi, vizyonlu, Avrupa standartlarında bir ilçe istiyoruz. Umarım vizyonlu biri gelir. Alt yapı eksik. Çevre düzenlemesi eksik. Pazarcılara sorun bir sürü şikayet sayabilir size. Tamamlanmış hiçbir şey yok” (SELİME AYDEMİR) 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler