Takip Et

SON DAKİKA

Savaş: 16 Nisan’da kaderimizi oylayacağız

22 Mart 2017, Çarşamba 16:41

     


AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, referandum çalışmaları kapsamında geldiği Didim’de esnafı ziyaret etti. Oda temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla bir araya gelen Savaş, “Önümüzdeki süreç tarihi bir süreç. 16 Nisan’da kaderimizi oylayacağız” dedi.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Partili Savaş, Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, Belediye Meclisi'nin AK Parti'li üyeleri ve ilçe yöneticileriyle birlikte esnaf ziyareti yaptı. Savaş, iş yerlerinde ziyaret ettiği vatandaşlara referandumda neden ‘Evet’ denilmesi gerektiği konusunda da bilgi verdi. Savaş daha sonra Didim’deki oda temsilcileri, sivil toplum kuruluşları mensupları ve muhtarlarla buluştu. Toplantıda ilk konuşmayı yapan AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, 16 Nisan halk oylamasında memleketin bekası için neden 'evet' denilmesi gerektiğini ifade ederek, “Sistem değişecek ve hizmet etmeye engel durumlar ortadan kalkacak. Güçlü bir Türkiye’nin önü açılacak. Bu yüzden ülkemizin önünün açılmasında bu sistem çok önemli” dedi.

 

TARİHİ KARAR VERİLECEK

AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ise 16 Nisan’a kısa bir süre kaldığını hatırlatarak, “Önümüzdeki süreç tarihi bir süreç. Kaderimizi oylayacağız. Gezimiz sırasında bir vatandaşımızın söylediği gibi 16 Nisan’da milletvekili seçmeyeceğiz, belediye başkanı seçmeyeceğiz, ülkemizin kaderini oylayacağız” diye konuştu. Tarihi bir karar vereceklerini kaydeden Savaş, şunları söyledi: “Bu sorumlulukla 'evet ya da 'hayır’ın sonuçlarını bilmemiz lazım. 'Evet' dersek ne getiriyor, 'hayır' dersek ne götürüyor, bilmemiz gerek. Bilmiyorsak okumamız gerekiyor. Yalanla, dolanla kafalar karıştırılıyor. 16 Nisan’da sandığa gittiğinizde tarihi bir karar vereceksiniz. 16 Nisan’da ‘evet’ diyen de ‘hayır’ diyen de bu memleketin evladı. 17 Nisan sabahı biz yine aynı mahallede, aynı sokakta, aynı apartmanda yaşamaya devam edeceğiz. Ancak 'evet’in de, 'hayır’ın da ne anlama geldiğini anlatmamız gerekli.”

Bir kafede gerçekleşen toplantıya, AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, ilçe yöneticileri, Belediye Meclisi üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar katıldı. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler