Takip Et

SON DAKİKA

CHP, hastane ve fakülte için topladığı imzaları teslim etti

21 Kasım 2016, Pazartesi 08:45

     


CHP İncirliova İlçe Başkanlığı, ilçeye hastane ve fakülte yapılması amacıyla topladığı, 39 sayfadan oluşan 1555 imza sirküsünü Aydın Valiliği’ne teslim etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

CHP İncirliova İlçe Başkanlığı 27, 28 ve 29 Ekim tarihlerinde ‘Sağlık için hastane, esnafın kazanması için fakülte istiyorum’ sloganıyla düzenlediği imza kampanyasının sirkülerini Aydın Valiliği Yazı İşleri Müdürlüğü’ne teslim etti.

“2017 YILI YATIRIMINA ALINSIN”

CHP İncirliova İlçe Başkanı Osman Gökmen, imza kampanyası sonucunda 39 sayfada toplam 1555 imza topladıklarını ve valiliğe teslim ettiklerini belirterek hastane ve üniversitenin 2017 yılının yatırım planlamasına alınmasını istedi. Başkan Gökmen, “İncirliova'nın nüfusu, Aydın-İzmir karayolu üzerinde bulunması ve fazla göç alması nedeniyle 50 bine yaklaşmıştır. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı olarak yaptığımız tespitlerde, ilçemize bir hastane ve bir fakülte kurulması ihtiyaç haline gelmiştir. İlçedeki üç sağlık ocağı, mesai saatleri dahilinde aile hekimliği hizmeti vermektedirler. Kapalı oldukları saatlerde ise vatandaşımız, küçük ölçekli ameliyat veya acil hizmetler için ildeki hastanelere gitmek zorundadır. Bu durum hastanelerin hizmet yoğunluğunu da artırmaktadır. Ayrıca ilçemizde gelir artırıcı fabrika ve benzer işletme yoktur. İlçe ekonomisine katkı sağlaması bakımından, bir fakültenin ilçemizde bulunması elzemdir. Her iki durumda kamuoyu yaratmak ve duyarlılık göstermek amacıyla Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığımızca kaymakamlık izni ile 26, 27 ve 28 Ekim tarihlerinde ‘İncirliova’da sağlık için hastane, esnafın kalkınması için fakülte kurulmasını istiyorum’ isimli imza kampanyası yapılmıştır. Kampanya kapsamında toplanan 1555 imzanın sirkülerini teslim ettik. İsteklerimizin, 2017 yılında yapılacak yatırımlar planlamasına dahil edilmesini istiyoruz” dedi. (GÖKHAN DÜZYOL)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler