Takip Et

/>

SON DAKİKA

Başkan Kaya, Genel Başkan Akşener ile görüştü

21 Mayıs 2020, Perşembe 13:10

     


İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile telekonferans yöntemiyle düzenlenen toplantıda görüştü.

İYİ Partili belediye başkanlarının katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Başkan Kaya; İncirliova Belediyesi'nin korona virüsle mücadele süreci başta olmak üzere, yapılan tüm çalışmalar ve projeler hakkında Genel Başkan Akşener'e bilgi verdi.

Görüşmeyle ilgili açıklamaya yapan Başkan Kaya; “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in başkanlığında tüm İYİ Partili belediye başkanlarımızın katılımıyla telekonferans yöntemiyle bir toplantı düzenledik. Korona belası yüzünden sanal ortamda olsa daha çok sıcak ve çok verimli bir toplantı oldu. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, İYİ Partili tüm belediye başkanlarının her türlü zorluğa ve engellemeye rağmen fedakarca çalıştığını belirtti, bizleri tek tek dinledi, notlar aldı. Muş'tan Trabzon'a, Antalya'dan Çorum'a ülkemizin dört bir yanında belediye başkanlarımızca yapılan çalışmalar hakkında biz de bilgi aldık, İncirliova Belediyesi olarak yaptığımız çalışmaları aktardık, genel başkanımızı ve genel merkez yöneticilerimizi bilgilendirdik." ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler