Takip Et

SON DAKİKA

Pehlivan, ilçe başkanlarıyla istişare yaptı

20 Kasım 2016, Pazar 19:29

     


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, ilçe başkanlarıyla gerçekleştirdiği istişare ve dayanışma toplantısında, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Geçtiğimiz günlerde ilçe ziyaretlerine de hız kesmeden başlayan MHP’li Pehlivan, yeni atanan ilçe başkanlarına, geleceğe dair parti vizyon ve misyonu çerçevesinde bilgilendirmelerde bulundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, MHP ilçe başkanlarıyla yönetim kurulu üyelerinin katıldığı istişare toplantısı hakkında açıklama yapan MHP İl Başkanı Pehlivan, “MHP'yi yerelde ve genelde en üst seviyeye çıkarmak amacıyla, yeni atanan ilçe başkanlarımız ile il yönetimimiz arasındaki sıkı bağları koparmama doğrultusunda, ülkücü harekete yakışır şekilde ve istişare halinde görüşmelerimizi gerçekleştirdik” dedi.

“DAHA GENİŞ KATILIMLI TOPLANTILAR GERÇEKLEŞTİRİLECEK”

Gerçekleşen toplantıda yeni atanan ilçe yönetimlerinin kendi içlerinde herhangi bir sıkıntılarının olup olmadığını sorduklarını söyleyen Pehlivan, “İlerleyen süreç dahilinde MHP olarak ne gibi çalışmalar yapabileceğimize ilişkin fikir alışverişlerinde bulunduk. 11 Kasım 2016 tarihinde genel merkezimizde Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli'nin il başkanları toplantısında bizlere aktardıklarını ilçe başkanlarımız ile de paylaşıp gerekli görüşmeleri sağladık. Sonrasında Milletvekilimiz Deniz Depboylu, son günlerde gündeme gelen yeni anayasa paketi ve partimizin anayasa teklifi üzerinde yaptığı çalışmaların değerlendirmesini ilçe başkanlarımıza aktardı. Geçtiğimiz haftasonuna doğru mecliste utanç verici bir teklif olarak sunulan, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın aleyhinde yapılacak olan düzenlemeler ile ilgili ulusal basında da geniş şekilde yer bulan milletvekilimizin açıklamaları üzerinden toplantımızı neticelendirdik. Yerel ve ülke gündemi üzerinde yaptığımız değerlendirmeler ve yapacak olduğumuz programlar, daha geniş katılımlı toplantılarda konuşulmaya, tartışılmaya devam edecek” dedi. (MURAT TAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler