Takip Et

/>

SON DAKİKA

İYİ Partili aday, Özgür Arıcı’dan özür diledi

20 Mart 2024, Çarşamba 10:41
Son güncelleme: 20 Mart 2024, Çarşamba 11:17

     


İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Raşit Emir Sürer, kendisine ait “Bir adam Geliyor” şarkısını kullanan Koçarlı CHP Belediye Başkan adayı adayı Özgür Arıcı’ya sosyal medya hesabı üzerinden tepki göstermişti. Raşit Emir Sürer, dün akşam saatlerinde bir yanlış anlaşılma olduğunu belirterek Özgür Arıcı’dan özür diledi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

 

Yerel seçimler kapsamında “Bir adam Geliyor” şarkısını kullanmak için izin alındığını unuttuğunu söyleyen İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Raşit Emir Sürer sosyal medya hesabından video mesaj yayınlayarak CHP Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı’dan özür diledi.

 

İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Raşit Emir Sürer sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

“CHP Koçarlı Belediye Başkan adayı Özgür Arıcı senden çok özür diliyorum. Bana sormuşlar Özgür Arıcı kullanabilir mi diye. Ben de evet demişim. Ben konuyu yanlış anlamışım. Ben İYİ Partili arkadaşlarımın kullanmasına izin veriyordum normalde. Yanlış anlamışım. Yayından kaldırdığın için çok teşekkür ederim. Yaşanılan bu durum için de ayrıca özür dilerim. Çünkü benim hatam. Ben bilmeden bir onay vermişim. Onayı verdiğim kişi benim yanıma geldi. ‘Abi ben sana sormuştum’ dedi. Hatırlayınca biraz utandım. Çok özür diliyorum senden” (ERDAL AYDIN) 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler