Takip Et

SON DAKİKA

MHP'li Pehlivan da zamma tepki gösterdi

19 Kasım 2016, Cumartesi 17:28

     


MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Aydın'da ilçeler bazında suya yüzde 28-45 oranında zam yapılmasına tepki göstererek, "Elbette yapılan hizmetlerin bir bedeli olmalı. Lakin bu bedel ahlaki, vicdani, insani oranlarda olmalı." dedi.

Pehlivan, yaptığı yazılı açıklamada, Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nde ele alınan, su tüketimine ilçeler bazında yüzde 28 ila 45 arasında değişen oranda zam yapılmasına ilişkin teklife partisinin üyelerinin çekimser, AK Partili üyelerin ise ret oyu kullandığını, CHP'li üyelerin ise destek verdiğini belirtti.

Aydın'ın su bakımından zengin bir bölge olduğunu belirten Pehlivan, Ocak 2017'den itibaren su faturalarına yansıyacak zam oranlarını eleştirerek, "Su, her şeyi temizIer yalnız yüz karasını temizIeyemez. Türkiye'mizin her yerinde olduğu gibi Aydın ilimiz de yeraltı su kaynakları bakımından oldukça zengindir. Bu kadar zengin bir su havzasında yüksek oranda zam yapılmasını anlamak mümkün değil. Elbette yapılan hizmetlerin bir bedeli olmalı. Lakin bu bedel ahlaki, vicdani, insani oranlarda olmalı" görüşlerini aktardı.

Vatandaşların talepleri doğrultusunda bir değerlendirme yapılmasını arzu ettiklerini aktaran Pehlivan, açıklamada "Yapılan asfaltlama iş ve işlemlerinde plansız ve zamanlamasız çalışmalar da hemşehrilerimizi çileden çıkardı. Sabırla bekliyorlar. Sonuçta kalitesi düşük, beklenileni karşılayamayan sonuçla karşılaşıyorlar. Asfaltlama çalışmaları sırasında ticari olarak zarar gören esnafımızın ise zararı oldukça büyük. Konunun takipçisiyiz." ifadelerine yer verdi. (AA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler