Takip Et

SON DAKİKA

MHP Koçarlı İlçe Teşkilatı, veda toplantısı düzenledi

19 Ekim 2016, Çarşamba 18:15

     


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Koçarlı İlçe Teşkilatı, partiden 26. Dönem milletvekili aday adayı olan ve üç yıldır Koçarlı’da noter müdürü olarak görev yapan ve İzmit'e atanan Rabia Mahmutoğlu Öztürk için veda toplantısı düzenledi. Toplantıda, Öztürk’e plaket takdim edildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

MHP Koçarlı İlçe Teşkilatı’nı temsilen 26. Dönem milletvekili aday adayı olan ve üç yıldır Koçarlı’da noter müdürlüğü yapan Rabia Mahmutoğlu Öztürk’ün İzmit’e tayini çıktı. Yaptığı çalışmalardan dolayı Öztürk’e teşekkür etmek istediklerini söyleyen MHP Koçarlı İlçe Başkanı Mustafa Ali Memiş, parti binasında veda toplantısı düzenledi. Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda Öztürk’e, Başkan Memiş tarafından plaket takdim edildi. Memiş, “MHP İlçe Teşkilatı olarak burada olduğu sürede bizimle birlikte olan Öztürk’e çok teşekkür ederiz. Kendisiyle güzel çalışmalar yaptık. Kendisi, milletvekilliği aday adayı oldu fakat istediğimiz başarıyı elde edemedik. Yine de bizim gönlümüzde milletvekilidir. Yeni görev yerinde kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

“KOÇARLI’DA GÖREVİMİ HUZURLA YAPTIM”

Koçarlı’nın sakin ve güvenilir bir yer olduğunu söyleyen Rabia Mahmutoğlu Öztürk, “Burası çok sakin ve güvenilir bir yer. Bu yüzden, çalıştığım süre boyunca görevimi iç huzuruyla yaptım. İnsanların çok sıcakkanlı olduğu bir yer. Ancak, görevimiz gereği gitmemiz gerekti. Fırsat buldukça buraya uğramak ve teşkilatımızı da ziyaret etmek isterim. İnşallah gittiğimiz yerlerde de çalışmalarımızı başarıyla sürdürürüz” dedi. (Merve DANIŞMAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler