Takip Et

SON DAKİKA

Çine seçime hazır

19 Nisan 2018, Perşembe 10:56

     


Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçiminin 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacağının açıklanmasının ardından erken seçim durumunu değerlendiren Çine'deki siyasi parti temsilcileri 'seçime hazırız' dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabulünün ardından düzenlediği basın toplantısında, 24 Haziran'da erken seçime gidileceğini açıklaması üzerine Çine'desi siyasi parti temsilcileri "erken seçime hazırız" dedi.

 

"HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM"

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gündeme getirdiği erken seçim çağrısı üzerine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi kabul etti. Seçimlerin 24 Haziran 2018 tarihinde yapılmasına karar verdik, açıklamasında bulunuldu. Bizler kongrelerini tamamlamış dinamik ekibimizle, mahalle başkanlarımızdan milletvekillerimize, gençlik ve kadın kollarımız ve teşkilatımız ile seçim için hazırız diyor, yüce Allah'tan 24 Haziran 2018 seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlar getirmesini diliyorum.

 

"İYİ GİTMEYEN OLUMSUZ BİR ÇOK DURUM VAR"

Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin: CHP olarak biz seçime hazırız. Seçimden kaçmayız. Erken seçim kararı alınmasının en büyük nedeni hükümetin ülkeyi yönetememesi ve çıkmaza sokmasıdır. Başta ekonomi olmak üzere bütün değerlerimiz alt üst edilmiştir. Bu kadar çok sandığa gidiliyorsa demek ki iyi gitmeyen olumsuz bir çok durum var demektir. Bunun başka bir bahanesi olamaz. OHAL'in kaldırılacağı eşit şartlarda tarafsız ve adaletli bir seçim olmasını diliyoruz.

 

"CUMHUR İTTİFAKI YÜZDE 65 OY ALACAK"

Milliyetçi Hareket Partisi Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç: Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Türkiye'nin gündemine erken seçim getirmiş ve Cumhurbaşkanımızla görüşerek erken seçim kararı alınmıştır. Ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Biz ilçe teşkilatı olarak seçimlere hazırız. Daha önceden köy temsilcilerimizi tespit etmiştik. MHP Türkiye genelinde en az yüzde 25 oy alacaktır ve Cumhur İttifakı da en az yüzde 65 oy alacaktır. Türkiye'nin içinde bulunduğu durum gereği seçim yapılması zorunludur. Vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.

 

"EMEK HIRSIZLIĞIDIR"

İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Yavuz: İYİ Parti hızla büyüyen bir parti. Dahada büyümeden hakkından gelelim, yoksa gelemeyiz dediler. Bu aynı zamanda emek hırsızlığıdır. Milletin sevdiklerini milletten kaçırma gayretidir. Seçime hazırız. İlçe teşkilatı olarak çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Halkımızın bizi tercih edeceğine inancımız tamdır.

korkumuz yok.

 

"KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUZ"

Saadet Partisi Çine İlçe Başkanı Harun Bayram: Hayırlı olur inşallah, iktidara gelmemiz için erken seçimin bir vesile olacağını düşünüyoruz. Saadetli mutlu günlerin geri gelmesi için bu seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. Halkımız saadet için bizi tercih edecektir. Erken seçime hazırız, ülkemize hayırlı olsun. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler